HTC 8S nedostane Update 1 pro Windows Phone 8.1

89

V posledních dnech se hojně diskutuje o Updatu 1 pro Windows Phone 8.1. Ten je již dostupný v rámci programu Preview for Developers. Dnes se však dozvídáme, že tuto aktualizaci nikdy neobdrží levné HTC 8S.

Zatímco na Nokiích Lumia či Samsungu ATIV S si již mnozí mohou užívat Updatu 1 (GDR 1) pro Windows Phone 8.1, který přináší například možnost tvořit živé složky na hlavní obrazovce, majitelé telefonů HTC, které běží na systému od Microsoftu, nadále vyčkávají.

HTC 8S

Špatná zpráva přichází pro levný model HTC 8S. Ten se dle oficiálního vyjádření aktualizace Update 1 nikdy nedočká. Důvodem je nesplnění potřebných kritérií. Přesný zádrhel však HTC neprozradilo. Spekuluje se, že oním problémem je příliš malá interní paměť, pouhé 4 GB. Pozitivnější zpráva přichází pro majitele HTC 8X, kde se s aktualizací počítá. Prozatím však probíhá testovací fáze a na tento model se tak novinky dostanou o něco později.

TIP! Vyzkoušeli jsme Windows Phone 8.1 Update 1 (video)

HTC 8X

Zdroje: bbs.htc.com, wmpoweruser.com

Diskuze ke článku
Jan Hedrlin
Jan Hedrlin
Já mam Huawei Ascend W1 který má také 4GB interní paměť a GDR1 mi v pořádku funguje :-) To nejspíše bude problém někde jinde :-)
David
Jasne se někde psalo ze HTC musí upravit ovladače a asi se jim proste nechce to je celej problém
js
Mám Samsung Ativ S a taky mi nejde Update 1 nainstalovat, sice se stáhne, ale při instalaci se objeví chybová hláška a přeruší se...
Lubos Vavrecka
Lubos Vavrecka
Tak ja na svém Ativ S stále neuzivam

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze