HP představilo vylepšený 2v1 Spectre X360 i ultrapřenosný Elite Dragonfly

HP představilo vylepšený 2v1 Spectre X360 i ultrapřenosný Elite Dragonfly
  • HP Elite Dragonfly se chlubí až 24hodinovou výdrží
  • 82 % použitých materiálů pochází z recyklovaných zdrojů
  • HP Spectre x360 disponuje 15" OLED obrazovkou se 4K rozlišením

Společnost HP na letošním veletrhu CES představila novou generaci modelu HP Elite Dragonfly s integrovanou podporou služby Tile, díky čemuž mohou uživatelé snadno vyhledat ztracený notebook. Jedná se rovněž o první zařízení ze segmentu „Business Convertibles“ s podporou 5G sítí, a to díky integrovanému LTE/5G modemu X55 od Qualcommu. O výkon se starají procesory Intel Core 10. generace a uživatelé mají k dispozici až 2TB (SSD) úložiště.

HP Elite Dragonfly

Notebook o hmotnosti nepřesahující jeden kilogram se chlubí zvýšenou odolností a prémiovým designem díky šasi z hořčíku. Zajímavý je však také z hlediska environmentálního – 82 % použitých materiálů totiž pochází z recyklovaných zdrojů mezi nimiž najdeme také plasty vytažené z oceánu. I přes nízkou hmotnost přitom výrobce slibuje nadprůměrnou výdrž až 24 hodin.

HP Spectre x360

Za zmínku stojí také vylepšená verze 2v1 zařízení HP Spectre x360 s 15" obrazovkou, která se chlubí 90% poměrem displeje k tělu. Díky OLED technologii nabídne skvělé podání tmavých barev a nechybí ani jemné 4K rozlišení. Stejně jako u Dragonfly je i zde poslední generace Intel Core procesorů doplněná o nejnovější GPU od společnosti NVIDIA. Stejně tak potěší podpora Thunderbolt 3 či přítomnost klasického HDMI konektoru. Článek budeme aktualizovat, jakmile výrobce uvolní více informací.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze