Honor pro český trh zítra uvede dvě novinky. O telefony však nepůjde

2
Honor pro český trh zítra uvede dvě novinky. O telefony však nepůjde
Fotografie: Honor
  • Honor 29. dubna představí sluchátka a notebook pro český trh
  • Bude se jednat o přístroje Magic Earbuds a MagicBook
  • Honor během přenosu chystá také speciální soutěž

Značka Honor na český a slovenský trh uvede v tomto týdnu hned dvě novinky, přičemž zvolí v posledních týdnech oblíbený on-line přenos na svém Facebooku. Pokud se těšíte na nové mobilní telefony, budete zklamáni. Těch se dle v tuto chvíli dostupných informací zřejmě nedočkáme. Naopak dojde na prezentování ultrabooku Honor MagicBook. Jde již o loňský kousek s 13palcovým displejem a až 256GB SSD. Podrobnější informace naleznete v našem preview.

Pokud vás neosloví MagicBook, možná vaši pozornost upoutají nová pecková sluchátka Magic Earbuds. Ta byla světu představena poměrně nedávno a zaujmou velmi nevšedními barvami. Chlubí se hybridním potlačováním okolního hluku a očekává se cena kolem 3,5 tisíc korun. Podrobněji jsme se sluchátkům věnovali v dřívějším článku.

Představovací akce Honoru vypukne ve středu 29. dubna od 17:00 hodin a jak jsme si již řekli, přenos bude dostupný na Facebooku Honoru. Přímo v průběhu přenosu bude Huawei zpřístupňovat speciální slevové vouchery a proběhne také soutěž o notebook MagicBook v limitované barvě Mystic Silver, bezdrátová sluchátka Honor Magic Earbuds a slevový kód na Honor MagicBook v hodnotě 5 000 Kč.