Honor pracuje na modelu 7S. Má následovat dnešní trendy a přitom být velmi levný

2
Honor pracuje na modelu 7S. Má následovat dnešní trendy a přitom být velmi levný
  • Honor 7S bude mít protáhlý displej a duální fotoaparát
  • Na první pohled jej zaměníte s dalšími smartphony výrobce

Honor produkuje těžko uvěřitelné množství chytrých telefonů, které se často téměř neliší. Mohl by aspirovat na titul „značka s nejméně přehlednou nabídkou“. A aktuálně se vyrojily spekulace včetně obrázků o dalším telefonu – Honoru 7S. Ten však zdánlivě nebude ničím vynikat. Počítejte s celohliníkovým tělem, do kterého výrobce dostal 5,45palcový protáhlý displej s HD+ rozlišením. Celkové rozměry zařízení se zastaví na hodnotách 146,5 × 70,9 × 8,3 milimetrů, přičemž hmotnost má činit 142 gramů.

Honor 7S

Příslušnost k nižší střední třídě hlásá čtyřjádrový MediaTek MT6739 s 2GB operační pamětí. Vaše data uklidíte do 16GB interní paměti nebo na paměťovou kartu. Samotné prostředí bude pod patronátem Androidu 8.1 Oreo a nadstavby EMUI. Poslední známé informace hovoří o podpoře LTE, Bluetooth 4.2 či baterii s kapacitou 2 920 mAh. Honor 7S má být nabízen v černé, modré a zlaté variantě. Cena by se měla pohybovat kolem 135 dolarů, tedy okolo 3 tisíc korun včetně daní.

Zdroj: shouji.tenaa.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Výrobce s nejméně přehlédnou nabídkou telefonů je spíš leeco. Modelů sice nemá moc, ale těch variant s různými procesory, interními úložišti a pamětmi RAM
M
CHAOS

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze