Honor MagicWatch 2 koupíte do konce týdne za nejlepší cenu

Honor MagicWatch 2 koupíte do konce týdne za nejlepší cenu
Fotografie: Mobil Pohotovost

Hledáte-li chytré hodinky za nízkou cenu, které nabízí všechny potřebné funkce a dlouhou výdrž baterie, pak máte ideální příležitost k nákupu. Mobil Pohotovost pouze do konce tohoto týden exkluzivně nabízí Honor MagicWatch 2 za nejnižší cenu. V akci má ale také další příslušenství i chytré telefony. A nově v portfoliu prodejce najdete Apple HomePod mini.

Chytré hodinky Honor MagicWatch 2 Hebe teď můžete na mp.cz pořídit jen za 3 490 Kč, což je aktuálně nejnižší cena. Akce platí jen do nedělní půlnoci. Smartwatch zaujmou tělem z nerezové oceli s menší náchylností ke škrábancům, AMOLED displejem s funkcí always-on, voděodolností do 50 metrů, integrovanou GPS a v neposlední řadě týdenní výdrží na baterii.

Ze sekce příslušenství teď ale najdete v akci také oblíbený FIXED Powerstation 3v1 – stojánek pro bezdrátové nabíjení telefonu, sluchátek a hodinek. Powerstation stojí jen 990 Kč je šitý na míru zejména Apple produktům (iPhonu, AirPods a Apple Watch), nicméně nabíjet na něm můžete i telefony, sluchátka a hodinky s podporou standardu Qi od jiných značek. Kromě toho si jablíčkáři mohou na Mobil Pohotovosti nově zakoupit HomePod mini, tedy nedávno představený chytrý reproduktor z dílny Applu, který vychází na sympatických 3 690 Kč.

FIXED

Ze zlevněných smartphonů stojí za zmínku hlavně nový Xiaomi Poco X3, který je často označován za krále levných telefonů. I navzdory nízké ceně – nyní 5 990 Kč – totiž potěší super výbavou v čele se 64Mpx fotoaparátem a 120Hz displejem. O tisícovku levnější je aktuálně Realme 7, který za 5 699 Kč nabídne hlavně kvalitní displej, velkou 5 000mAh baterii a 30W rychlé nabíjení.