Honor Magic5 (Pro) naživo: výrazný modul fotoaparátu a tenký profil

aktualizováno o video z veletrhu
13
Honor Magic5 (Pro) naživo: výrazný modul fotoaparátu a tenký profil
Fotografie: Martin Pultzner, mobilenet.cz
  • Na veletrhu jsme se seznámili s novinkami od Honoru
  • Rozpoznáte je obtížně, přesto se v některých ohledech liší
  • Do Evropy vtrhnou se sebevědomou cenou

Pro Honor je dnes velký den, odhalil novinky Magic5 i Magic5 Pro a zároveň oznámil evropskou dostupnost skládacího modelu Magic Vs. Trochu méně pozornosti si vysloužil Magic5 Lite, který si premiéru odbyl ještě před začátkem veletrhu.

Honor Magic5 Pro je špičkově vybavený a hladký jako oblázek

Novinky jsme si hned na veletrhu mohli vyzkoušet a než vám přineseme komplexní dojmy, můžete se podívat na první postřehy. Už z fotografií si můžete udělat představu o tom, jak příjemně tenké novinky jsou, i když finální dojem trochu kazí výrazné moduly fotoaparátů.

Honor Magic5 Pro

Obě novinky mají opravdu velké displeje, úhlopříčka činí 6,81" u Magic5 Pro, respektive 6,73" u Magic5. Obnovovací frekvence je 120 Hz a obávat se nemusíte ani o čitelnost. Maximální úroveň jasu dosahuje 1 600 nitů, respektive 1 800 nitů u varianty Pro. Displeje jsou opravdu skvěle čitelné, to můžeme potvrdit už na základě našich prvních dojmů. Výkonu budou mít oba telefony více než dost díky procesoru Snapdragon 8 Gen2 od Qualcommu, shoda platí i v případě 12GB RAM. Těšíme se na benchmarková srovnání!

Honor Magic5

Magic5 Pro bude zřejmě jedním z nejlepších fotomobilů, nabídne trojici 50Mpx fotoaparátů, Magic5 sice má vyšší rozlišení hlavního snímače, ale bohužel bez optické stabilizace. Zbylé snímače už mají nižší rozlišení. Oba mobily disponují baterií o kapacitě 5 100 mAh a podporují 66W drátové nabíjení, avšak jen model Pro nabijete i bezdrátově, a to výkonem 50 W. Ceny novinek jsou opravdu vysoké, Magic5 pořídíte za 21,5 tisíc Kč, Magic5 Pro za téměř 29 tisíc korun. Prozatím jde o přepočet z eur, na tuzemské ceny si musíme počkat.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Spíš mě zajímá tohle:
.gsmarena./honor_unveils_the_first_siliconcarbon_battery_with_128_higher_energy_density-news-57716.php
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
Naposledy upraveno: 27. 2. 2023 17:14
Škoda že oproti magic4 pro ma "len" drôtové 66w a bezdrôtové 50w nabíjanie, taktiež magic4 pro mal podla mna krajšie spracovanie modulu fotoparatov, 12+512 za 1199€ je super cena oproti takemu xiaomi 13 a S23.
Tomáš Tököly
Tomáš Tököly
Mě by zajímala délka podpory softwaru 🙂 když ne alespoň 4 roky tak bída!😁
Petr Phoenix
Petr Phoenix
Tak podle DXOMarku je jasný vítěz.Hlavně že je levnější jak Xiaomi13pro

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze