Honor Magic Earbuds: hybridní ANC, dotykové ovládání a lákavá cenovka

Honor Magic Earbuds: hybridní ANC, dotykové ovládání a lákavá cenovka
Fotografie: Honor
  • Honor uvádí, že hybridní řešení ANC může dosáhnout průměrného potlačení hluku přes 24 dB
  • Lákavě zní doporučená koncová cena lehce převyšující 3 tisíce korun

Honor si na dnešní tiskové konferenci připravil i nová bezdrátová sluchátka, která nabízí poměrně hodně muziky za rozumné peníze. Za 129 euro, tedy necelé 3,5 tisíce korun získáte „pecková“ a hlavně čistě bezdrátová sluchátka, jejichž design se podobá AirPods Pro. Oproti těm však mají delší „nožku“, ve které je akumulátor.

Honor Magic Earbuds

Jak je u čistě bezdrátových sluchátek zvykem, jejich domovem je v případě nečinnosti dobíjecí pouzdro, zde konkrétně s kapacitou 410 mAh. Sluchátka mají kapacitu 37 mAh. Dobíjecí pouzdro se nabíjí pomocí USB-C a nabití zabere zhruba hodinu a půl.

Pokud vlastníte telefon Honor/Huawei s nadstavbou EMUI 10, oceníte rychlé automatické párování. Telefon sluchátka automaticky detekuje a nabídne spárování pomocí notifikace. Sluchátka rovněž poznají, zda je máte v uších, případně je vyndáte, a dle toho přizpůsobují poslech. I zde je však zapotřebí mít telefon s nadstavbou EMUI 10, podobně jako tomu je i v případě FreeBuds 3.

Honor Magic Earbuds

V rámci aplikace AI Life bude možné přizpůsobit i dotykové kapacitní plošky na obou sluchátkách. Těmi můžete přeskakovat skladby, případně právě hrající skladby pozastavovat.

Sluchátka jsou velmi lehká, jedno váží 5,4 gramů, nabíjecí pouzdro pak 51 gramů. Z konektivity můžeme zmínit Bluetooth 5.0, potěší podpora A2DP 1.3, HFP 1.6 a AVRCP 1.5. Velkým benefitem je hybridní ANC, tedy aktivní potlačení okolních ruchů. Honor uvádí, že hybridní řešení ANC může dosáhnout průměrného potlačení hluku přes 24 dB.

Honor Magic Earbuds

Sluchátka budou dostupná globálně od dubna v bílé (Pearl White) a zajímavé modré barevné variantě (Robin Egg Blue).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze