Podívejte se, jak budou přibližovat fotoaparáty Honoru 30 Pro+

4× aktualizováno
Podívejte se, jak budou přibližovat fotoaparáty Honoru 30 Pro+
Fotografie: Honor
  • Nasazen má být snímač Sony IMX700 s 50 megapixely
  • Dále budou k dispozici další tři fotoaparáty, včetně teleobjektivu
  • Očekáváme 6,57palcový OLED displej
  • Novinky mají být vybaveny bezdrátovým nabíjením
  • Představení proběhne 15. dubna

Aktualizováno 14. 4. 2020

Do představení řady Honor 30 zbývá jeden den. Dnes se můžeme podívat, jak dobře bude přibližovat fotoaparát v Honoru 30 Pro+. Na weibo.cn se objevila série šesti fotografií, na kterých je možnost přiblížení demonstrována. Vše začíná ultraširokoúhlým snímkem a jde přes klasický záběr přes 5násobné, 10násobné, 20násobné a nakonec 30násobné přiblížení. Prozatím můžeme jen hádat, co je dílem bezztrátového přiblížení a co tzv. hybridního zoomu. Při sledování kvality se však zdá, že bez ztráty bude možné přiblížit 5krát.

Ukázka přiblížení fotoaparátů Honoru 30 Pro+

Aktualizováno 13. 4. 2020

Příchod řady Honor 30 se nezadržitelně blíží a výrobce na sociální síti weibo.cn zveřejňuje videa lákající na schopnosti záznamu videa. Minimálně Honor 30 Pro bude podporovat záznam videa ve 4K s 60 snímky za vteřinu a současně se Honor má chlubit super zpomaleným videem ve Full HD rozlišení. Bohužel nevíme, v jaké snímkovací frekvenci bude super zpomalené video zaznamenáno.

Aktualizováno 10. 4. 2020

Sociální síť weibo.cn poskytla další informace o chystané řadě Honorů 30. Můžeme se těšit na podporu 40W drátového nabíjení a dokonce i bezdrátového nabíjení, což by byla u Honorů novinka. Počítat můžeme i se dvěma reproduktory.

Aby toho nebylo málo, objevila se možnost, že Honory 30 dorazí jako trojlístek. Viceprezident Honoru pro marketing se rozhodl skrze sociální sítě lákat fanoušky na chystanou řadu Honor 30 a pro psaní příspěvku zvolil zařízení s označením Honor 30 Pro+ 5G. Je tak možné, že se dočkáme ještě vrcholné verze. Moudřejší budeme 15. dubna, kdy proběhne premiéra nové řady.

Honor 30 Pro+

Aktualizováno 7. 4. 2020

Na čínském certifikačním úřadu TENAA se objevily podrobnější specifikace jak pro základní Honor 30, tak pro Honor 30 Pro. Je zřejmé, že telefony budou vypadat v zásadě shodně, což naznačují nejen identické rozměry 160,3 × 73,6 × 8,63 milimetrů, ale i identický OLED panel s 6,57palcovou úhlopříčkou a Full HD+ rozlišením. Nijak lišit by se neměl ani hardware, ačkoliv se zmiňuje, že varianta Pro nabídne Kirin 990, zatímco klasický Honor 30 má mít Kirin 985. Maximální hodnota operační paměti bude 8 GB, respektive 12 GB u verze Pro. Hlavní odlišnost bude u fotoaparátů: hlavní snímač bude u Honoru 30 Pro 50megapixelový, Honor 30 si vystačí s 40megapixelovým. Zmiňme ještě kapacitu baterie, ta má činit 3 900 mAh.

Původní informace ze 2. 4. 2020

V tomto týdnu Honor představil nový model 30S. Již brzy se však dočkáme lépe vybaveného Honoru 30 a díky gsmarena.com se můžeme podívat, jak bude vypadat modul fotoaparátu chystané novinky. Největší pozornost strhne hlavní fotoaparát typu Sony IMX 700 s 50 megapixely. Mělo by se jednat o vůbec největší fotoaparát, který se od Sony objeví v nějakém mobilním telefonu. Velikost senzoru by se mohla pohybovat kolem 1/1,28", kterou disponuje Huawei P40.

Honor 30

Kromě hlavního snímače se do modulu vměstnají ještě další tři fotoaparáty. Jasně viditelný je teleobjektiv a dojde i na ultraširokoúhlý snímač. Z výřezu obrázku je patrné, že telefon bude mít tlačítka regulace hlasitosti na pravém boku. Zajímavý prvek lze zahlédnout ještě na horní hraně, kde je kromě mikrofonu i temný otvor. Může jít o infraport, velikost by se však spíše blížila 3,5mm jacku. Na potvrzení si však ještě musíme počkat. Na rámečku telefonu jsou vidět anténní předěly, což značí jediné – rám bude kovový. Premiéru si Honor 30 odbude dle současných informací 15. dubna.

Diskuze ke článku
Kumaong
u nás fefečetka my mjěla i Honor a Hodor 40PRO PRD PLUS, pro nase kamarat Carda i verze 16:9 nudle... mjěla i prdID na rosposnani prdu smradu , prijdte achce 1+1 sdarma, mohla si u nas i zasrat my mit odfětraní prdu
Mártynko Kvártynko
Šejk šejk lydl maky blejk čejk :D :D ama Martynko
Lukáš
Bez google služeb to sem nemusí ani vozit.
kudla
Ani to sem už nemusíte psát nikoho to nezajímá.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze