Hodinky se stovkou tváří, to jsou Realme Watch S Pro s AMOLED displejem

4
Hodinky se stovkou tváří, to jsou Realme Watch S Pro s AMOLED displejem
Fotografie: Realme
  • Novinka disponuje 15 sportovní režimy a je odolná proti vodě
  • Zvládá počítat kroky, monitorovat spánek či měřit okysličení krve
  • Konstrukci z nerezové oceli doplňuje 1,39palcový displej

Realme dnes oficiálně skrze Twitter představilo chytré hodinky Watch S Pro, které se budou snažit zaujmout široké spektrum zákazníků. V prvé řadě zde máme zařízení, jehož tělo je vyrobeno z nerezové oceli a doplňuje jej 1,39palcový Super AMOLED displej. Ten se může pochlubit režimem Always-On a automatickou regulací jasu. Ochranu má na starost sklíčko Gorilla Glass od Corningu.

Realme Watch S Pro

Na displeji si můžete nastavit jeden z více než stovky připravených ciferníků. Zdá se vám to málo a obáváte se, že si přesto nevyberete? Nevadí, Realme umožní použít jakýkoliv obrázek ze spárovaného telefonu, který se použije jako podklad pro váš ciferník. Možnost personalizace je tedy takřka nekonečná.

Realme Watch S Pro

Tělo ze zmíněné oceli váží něco málo přes 60 gramů a je standardně dodáváno se silikonovým řemínkem, který bude dostupný ve čtyřech barevných variantách: zelené, hnědé, modré a černé.

Realme Watch S Pro jsou plně vybaveny pro to, aby byly vaším pomocníkem. Vlastní operační systém se dokáže spárovat s Androidem a iOS a samozřejmě informovat o všech notifikacích. Myšleno je také na počítání kroků, monitoring srdeční frekvence, okysličení krve či vašeho spánku. Cizí hodinkám nejsou ani sportovní aktivity, kterých zvládají 15, a to včetně plavání. Nejen pro tyto účely se hodí zvýšená odolnost až do 5 ATM a rozhodně i integrovaná GPS. Hodinky vás také dokáží upozornit na to, že nepijete, dlouho sedíte a lze jimi vzdáleně ovládat fotoaparát s hudebním přehrávačem v telefonu.

Realme Watch S Pro

U chytrých hodinek je vždy důležitá výdrž na jedno nabití, protože nabíjení každý den či obden je otravné. Nic takového vás však s Realme Watch S Pro nečeká. V útrobách je připravena baterie s kapacitou 420 mAh, přičemž výrobce slibuje až 14denní výdrž při běžném používání. Je třeba mít na paměti, že například při aktivním využívání GPS bude výdrž výrazně nižší.

Prodej Realme Watch S Pro má být zahájen 29. prosince, avšak prozatím na indickém trhu. Cena by se měla v přepočtu pohybovat lehce nad hranicí 3 tisíc korun.

Realme Watch S Pro

Konstrukce46 × 46 × 11,1 mm, 63,5 g, odolnost: IP68
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (22 mm)
DisplejSuper AMOLED, 1,39" (454 × 454 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.0, ne, ne
Akumulátor420 mAh, nabíjení: ?
Diskuze ke článku
Franta Kulisek
Franta Kulisek
At je nemusim kupovat a hned vracet .... maji aspon jeden pouzitelny cifernik??? Nebo da se nastavit, kdyz uz to jsou jakoze "chytre" hodinky? Protoze kdyz jsem videl ty ciferniky treba tady (odkaz) tak to si muze nastavit leda ujety psychopat! Doufam, ze to hlidaji a takove hned zaviraji!
Kazdopadne chci digitalni cifernik jak mely prvni hodinky od tamanu (a maji prakticky vsechny klasicke hodinky i dnes!!!) uz v devadesatych letech! Aby ukazoval den v tydnu, datum a cas (cas samozrejme VCETNE SEKUND!)? JE TAM ALESPON JEDEN TAKOVY??? Mezi tou stovkou totalne nepouzitelnych zhovadilosti? A jeste by se samozrejme hodil udaj o nabiti baterky, kdyz to maji byt "chytre" hodinky .... se vsadim, ze ikdyz maji analogove se sekundovou rucickou, ze zas nebyli schopni udelat digitalni se sekundama, stejne jako prakticky vsichni "vyrobci" .... nerikejme jim vyrobci, rikejme jim pitomci .....
Lukas Klima
Lukas Klima
Zase další hodinky s tak velkými tlačítky na boku. Kdy už někdo udělá nějaká drobná, nebo úplně srovnaná s tělem hodinek. Takový čudle tam dají....
bohumil chromy
bohumil chromy
Jak komunikuje s telefonem, když je u bluetooth, napsáno, ne, ne. Neumí přijmout hovor ? Nepotřebují tolik sportovních aktivit, Myslím, tedy nevím, ale já mám k plné spokojenosti toto: huawei-watch-gt2-46mm

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze