HMD představí 19. října novou Nokii. Bude to „Sedmička“?

HMD představí 19. října novou Nokii. Bude to „Sedmička“?
  • HMD se chystá představit již 19. října v Číně nový telefon značky Nokia
  • Podle všech indicií půjde pravděpodobně o spekulovanou Nokii 7
  • Prozatím jen víme, že má telefon nabídnout funkce Bothie a OZO Audio

Podle všeho se chystá HMD představit ještě do konce tohoto roku minimálně jednu novou Nokii. Ačkoliv se podle předešlých zpráv zdálo, že se nových smartphonů z finské stáje dočkáme až v příštím roce, tak HMD oficiálně oznámilo brzkou tiskovou konferenci s datem 19. října. Odehrávat se bude v Číně a má určitě odhalit nový telefon značky Nokia.

Prozatím však není známo, zda půjde pouze kupříkladu o upravený model Nokie 8 pro tamní trh (například s větší pamětí), nebo o zcela nové zařízení. Jediné, co bezpečně víme, je, že představený telefon nabídne funkci Bothie a zvuk OZO Audio, což jsou prvky, které nabízí už Nokia 8. Písmena „qi“ v textu obrázku ovšem v překladu znamenají číslici sedm, pokud jsou čteny samostatně. Číslo 2 má poté značit, že se nového telefonu dočkáme již za dva dny.

Uvidíme tedy, zda se ukáže spekulovaná Nokia 7, nebo pouze Nokia 8 s 6 GB RAM pro Čínu, která je už na prodej ve vybraných evropských zemích. Vlajková Nokia 9 s tenkými rámečky to ovšem podle dostupných obrázků s největší pravděpodobností nebude.

Zdroj: nokiashouji.world.tmall, vtechgraphy.com, nokiamob.net

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze