Herní tornádo Lenovo Legion Duel zaujme Snapdragonem 865+ a 90W nabíjením

Herní tornádo Lenovo Legion Duel zaujme Snapdragonem 865+ a 90W nabíjením
Fotografie: lenovo.com
  • Uvnitř telefonu najdeme hned dvě baterie, každá má 2 500 mAh
  • Telefon lze nabít za pouhých 30 minut
  • Displej nemá díky vyjížděcí selfie kameře žádný výřez

Příznivci mobilního hraní dnes zažívají žně. Kromě herního speciálu s označením ASUS ROG Phone 3 byl představen také neméně zajímavý Lenovo Legion Duel.

Novinka se chlubí 144Hz obnovovací frekvencí 6,65" AMOLED displeje, který má tenké rámečky a žádný výřez, neboť ukrývá 20Mpx selfie kamerku ve vyjížděcím modulu. Dále se mohou hráči těšit na supervýkonný Snapdragon 865+ i speciální systém chlazení, který využívá hned dvě tepelné trubice.

Zajímavý je také upravený vibrační motůrek, který má hráčům nabídnout přes 100 druhů doprovodných vibrací. Obdobně jako u ROG Phonu 3 pak mají uživatelé k dispozici 16 GB RAM LPDDR5 a 512GB úložiště UFS 3.1. Dodejme ještě informaci o baterii, která má celkovou kapacitu 5 000 mAh. Překvapivě jde však o dva samostatně oddělené články (každý o kapacitě 2 500 mAh). Úctyhodný je 90W výkon nabíjení, který zajistí nabití za pouhých 30 minut. K tomu je však potřeba připojit hned dva USB-C nabíjecí kabely, a nabíjet tak každý článek samostatně.

Prodeje herního speciálu odstartují v Číně již 5. srpna. Nejlépe vybavený model s 16 GB RAM a 512GB úložištěm zájemce vyjde na 5 999 čínských jüanů, tedy zhruba 24 tisíc korun i s DPH. Novinka by měla brzy proniknout i na evropský trh. Kdy přesně se u nás objeví a kolik bude stát, však zatím nevíme.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze