Herní telefon chystá i Nubia, podívejte se na Red Magic

2
Herní telefon chystá i Nubia, podívejte se na Red Magic
Fotografie: mobilenet.cz
  • Do světa herních smartphonů hodlá vstoupit také čínská značka Nubia
  • Originální bude vzhled se zešikmenými zády a LED páskem
  • Výbava má spoléhat na výkonný hardware

S herními telefony se v posledních měsících roztrhl pytel. Po Razer Phonu jsme se minulý týden dočkali představení Xiaomi Black Shark. V obou případech jde o výkonné a originální stroje. Pozadu, zdá se, nechce zůstat ani čínská Nubia, tedy značka spadající pod ZTE. Objevily se informace o chystané novince zvané Red Magic. K dispozici jsou dva nepříliš kvalitní obrázky, ovšem i z nich je patrné, že vzhled zařízení by měl být velmi osobitý.

Nubia Red Magic

Zaujme především zadní strana, která je zkosena a uprostřed se nachází LED pásek umožňující měnit barvy. Zkosení by mělo napomáhat pohodlnému držení. Spatřit můžeme také klasický fotoaparát nebo čtečku otisků prstů. Specialitou bude tlačítko na pravém boku zbarvené do červena. Pravděpodobně bude mít nějaké klíčové funkce spjaté s hrami. Displej má malé rámečky a dle všeho protáhlý poměr stran 18:9.

Nubia Red Magic

Pod kapotou by se mohl objevit procesor Snapdragon 845, avšak tyto plány může zhatit nařízení znemožňující Qualcommu dodávat procesory právě ZTE. Existují tak dvě možnosti. Buď má ZTE výkonných procesorů dostatek, nebo sáhne po jiné, ideálně obdobně výkonné alternativě. Poslední známá informace zmiňuje 8GB operační paměť. K představení by mohlo dojít již zítra, tedy 19. dubna.

Zdroj: weibo.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
AlexWolfTV Please sub me!
AlexWolfTV Please sub me!
Bude live stream ze představení? :)
Janek
Řada portálů neustále informuje: ZTE je v hledáčku USA, vláda nařídila zákaz dodávek komponent a služeb všech firem z USA pro ZTE, pravděpodobně velký bratr nařídí zákaz dodávek z EU. Jak tedy bude ZTE vyrábět herní smartfony, z jakych komponent a pro koho? Obchodní válka stále pokračuje a konec je v nedohlednu, a co se stane až se stejně začnou chovat ostatní velcí hráči na trhu. Kdo to odnese - no přece hlupák spotřebitel. Nejvyšší čas prohlásit většinu politiků za nesvéprávné osoby.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze