Známe podrobnosti o herním smartphonu Razer

2× aktualizováno
4
Známe podrobnosti o herním smartphonu Razer
  • Společnost Razer možná vstoupí na trh se smartphony či tablety
  • V prosinci se očekává představení herního zařízení
  • Mělo by mít 5,7palcový displej či procesor Snapdragon 835

Aktualizováno 31. 10. 2017

Zřejmě pouhý den před představením herního smartphonu od společnosti Razer se dozvídáme další podrobnosti. Náhled samotného telefonu a některé specifikace unikly skrze britský internetový obchod. Dozvídáme se, že 5,72palcový IGZO displej bude mít frekvenci 120 Hz a těšit se můžeme také na dva čelní reproduktory. Opět se potvrzuje duální fotoaparát s kombinací 12 a 13 megapixelů. Procesor Snapdragon 835 bude doplněn 8GB operační pamětí. Hráče pak jistě potěší i silní baterie s kapacitou 4 000 mAh.

Razer

Aktualizováno 16. 10. 2017

Příchod herního chytrého telefonu od Razeru se zdá být čím dál pravděpodobnější. Informace z minulého týdne, které najdete níže, rozšiřuje současný únik údajné podoby telefonu. Spatřit můžeme zařízení hranatějších tvarů a s duálním fotoaparátem. Objevily se též spekulace kolem výbavy. Nasazen má být procesor Snapdragon 835, 8GB operační paměť nebo 64GB interní úložiště. Zmíněný fotoaparát má mít 12megapixelové rozlišení. Displej by měl mít poměr stran 16:9 a na 5,7palcové úhlopříčce nabízet Quad HD rozlišení.

Razer

Původní informace z 13. 10. 2017

Pokud slyšíme o značce Razer, většinou si vybavíme herní notebooky či speciální příslušenství. Portfólio by se však v dohledné době mohlo rozrůst. Spekuluje se o představení chytrého telefonu či malého tabletu. V každém případě by šlo o zařízení, které je zaměřeno na herní zážitek. Razer na 1. listopadu láká na své dosud největší představení nového produktu.

Spekulace značně podporuje i červnové vyjádření generálního ředitele společnosti Razer. Tan Min-liang řekl, že na současném trhu nevidí zařízení či platformu, která by skutečně uspokojila mobilní hráče. Současně dodal, že je to obrovská příležitost. Zdá se tedy, že ji Razer hodlá chytit za pačesy. Vše bychom se měli dozvědět již zmíněného 1. listopadu.

Zdroj: gsmarena.com, razerzone.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
Bob
Zajimave je ze Razer na trh se smartphony nevstoupi kdyz uz na nej vstoupil. Preci jen smartphone uz v porfoliu maji delsi dobu.
Lukáš M.
No já narozdíl od pana ředitele Razoru potenciál nevidím. Hry jsou většinou dobře optimalizované a tak mi na ně stačí i výkon rovnající se 2/3 Razoru. U Applu ještě méně (tlak na vývojáře - optimalizace). Ovšem kdyby představil telefon a k němu některá herní studia vydala plnohodnotné porty slavných velkých her exkluzivně pro herní telefon Raozr, to už by byla jiná..
Peter
Razer je najšmedovatejšia značka. Všetko sa rozpadlo po chvíľke používania. Nikdy viac.
Mno
Toto má od zariadenia určeného na hry veľmi ďaleko. Chýbajú tlačidlá, "analógy", poriadny akumulátor a v konečnom dôsledku aj hry, ale to už nie je chyba Razoru. V podstate sa jedná len o ďalší tuctový smartfón.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze