Herní Lenovo Legion Y90 na obzoru. Bude mít Snapdragon 8 Gen1

aktualizováno
Herní Lenovo Legion Y90 na obzoru. Bude mít Snapdragon 8 Gen1
Fotografie: Lenovo
  • Téměr 7" displej nebude mít výřez ani průstřel, kamerka bude v tenkém rámečku
  • Záda budou mít neobvyklý oválný modul s fotoaparáty

Aktualizováno 21. 1. 2022

Příchod herního Lenova Legion Y90 se opět o něco přiblížil. Skrze weibo.com unikly další informace o výbavě. Potvrzuje se 6,92" 144Hz displej. Nepřekvapí, že výrobce má nasadit Snapdragon 8 Gen1. Baterie má mít kapacitu 5 500 mAh a podporovat 68W nabíjení. Velkorysé budou paměti, těšit se údajně můžeme na 18GB RAM a 512GB úložiště. Nadále však čekáme na oznámení termínu odhalení.

Původní informace ze 7. 1. 2022

Lenovo skrze weibo.com láká na blížící se herní telefon Legion Y90. Ve videu níže si můžete prohlédnout poměrně neobvyklý vzhled, kdy budou využity zaoblené rohy a displej bez výřezu/průstřelu. Čelní fotoaparát bude totiž v tenkém rámečku nad displejem. Jde o poznávací znak většiny herních telefonů, kdy se herní požitek nechce uskromňovat na úkor čelního fotoaparátu.

Čelní straně bude dominovat obrovský AMOLED displej s úhlopříčkou 6,92" a 144Hz obnovovací frekvencí. Zaujme i zadní strana s neobvykle ve středu umístěným kruhovým modulem s fotoaparáty, kde kromě diody bude také svítící logo v podobě písmena Y. Výrobce také zmiňuje nadstavbu ZUI, která má být zaměřena na herní požitek. Termín premiéry zatím stanoven nebyl, avšak můžeme jej očekávat velmi brzy.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze