Hearthstone pro Android vyjde před koncem roku

5

Blizzardu se vstup na scénu mobilních her nebývale povedl. Ukázal, že i free-to-play model může být vybalancovaný a jejich hra Hearthstone se stala okamžitým hitem. Všichni se ale ptají, kdy se konečně dočkáme verze pro Android nebo iPhone. A Blizzard má konečně odpověď.

Hearthstone byla velmi riskantní hra, která mohla úplně zapadnout, poškodit obraz Blizzardu nebo naopak zazářit a všechny překvapit. Naprosto nepopiratelně se stalo to třetí. Karetní hra ze světa Warcraft se stala hitem. Možná i díky tomu, že je zdarma, neotravuje vás reklamou a její platební model je velmi přívětivý k těm, kteří prostě platit nechtějí. Protože prostě nemusí a s klidem mohou hrát dál. Po PC verzi se dočkal iPad. V naší recenzi jsme byli z portu nadšení. Od té doby se ale stále všichni ptají: „Kdy bude verze pro Android a iPhone?

Hearthstone – videorecenze

A Blizzard má konečně odpověď: Hearthstone pro tablety s Androidem vyjde ještě tento rok. Verze pro menší displeje (iPhone a telefony s Androidem) ještě potřebuje vyladit a Blizzard tak avizoval, že to dříve než začátkem příštího roku nebude. Hlavní překážkou je právě snaha vybalancovat ovládání tak, aby bylo naprosto srovnatelné s tím, co zažívají hráči na PC nebo tabletu. Hra totiž funguje multiplatformě a všichni mohou hrát proti všem. Naprosto nezávisle na platformě a nikdo by neměl mít výhodu.

Stáhnout Hearthstone: Heroes of Warcraft

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: us.battle.net

Diskuze ke článku
tomas
A kedy bude pre WP??? Nenapisete do blizzardu? ;-) koli mne. Mne by neodpovedali . Mozno vam ano :)
loko
no jak znám Blizzard, tak když řeknou že to bude tento rok, bude to možná koncem příštího ;)
Ferovic
Těším se na to...... Můj tablet už čeká

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze