Hangouts pro Android s updatem: nové funkce a odstranění chyb

6

Google včera vypustil novou aktualizaci pro populární aplikaci Hangouts, která v letošním roce postupně nahradila dřívější Talk. Mezi novinkami hledejme především drobné opravy chyb a také vylepšené nastavení SMS a MMS zpráv.

Google Hangouts prošly poměrně nedávno velkou aktualizací, která přinesla integraci SMS a MMS zpráv, čímž z aplikace Google vytvořil centrum takřka veškerého textového dění, vyjma e-mailů. S tímto krokem však vzešlo i několik méně přívětivých změn. Například při tvorbě zprávy pro více adresátů došlo k automatické změně na MMS, aniž by s tím uživatel mohl cokoliv udělat. V dnešní době neomezených tarifů, kdy se nehledí na počet odeslaných SMS zpráv se však přestává vyplácet posílat MMS zprávy. Tento neduh řeší nová verze 2.0.2, která do nastavení přidává možnost hromadné zprávy vždy posílat formou SMS.

Čtěte také: Google nezahálí: vypouští aktualizaci na Android 4.4.2 KitKat

Google Hangouts - verze 2.0.2

Minulá verze Google Hangouts také trpěla problémem nastavení APN, kdy ignorovala nastavení, které máte v celém telefonu. Nyní je možné si APN nastavit přímo v aplikaci Hangouts. Potěšující novinkou je přidání funkce importu všech SMS zpráv. To se hodí v případě, kdy se nějaké z neznámého důvodu nezobrazují.

Aktualizace Google Hangouts 2.0.2 vám bude nabídnuta automaticky a měla by dorazit buď již dnes, případně v následujících dnech.

Stáhnout Hangouts

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: engadget.com, talkandroid.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
Martin P.
Naštěstí integrace SMS jde vypnout. Je to jen další věc jak chtějí lidi nahnat do Google+
Dejvid
No na Nexus 5 integrace vypnout bohužel nejde
Petr
Umí to před odesláním SMS očesat češtinu na cestinu?
Vasin
Zajímavé, uvedené menu na zrušení MMS (při hromadné SMS ) nemohu nikde najít, ale hromadná SMS již odchází jako SMS dle toho co HO píše.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze