Google představuje Pixely 2: sledujte tiskovku od 18:00 online

6
Google představuje Pixely 2: sledujte tiskovku od 18:00 online
  • Dnes večer bude představena druhá generace referenčních telefonů Google Pixel
  • Začátek tiskové konference je naplánován na 18:00 hodin (SELČ)
  • Google bude celou akci přenášet pomocí video streamu

Tradiční Den D pro Google nadešel právě dnes. 4. říjen je již podruhé datem, kdy Google odhalí své klíčové novinky. Pro nás jsou samozřejmě nejpodstatnější nové Pixely, o kterých se již několik měsíců čile spekuluje. V zásadě lze říci, že opět očekáváme dva modely. Zatímco základní Pixel 2 se po stránce vzhledu příliš měnit nebude, což naznačují úniky, větší Pixel 2 XL má mít protáhlý displej s menšími rámečky a zakulacenými rohy. Tedy půjde ve šlépějích letošní konkurence, například od Samsungu, LG či Applu. Dalšími klíčovými prvky výbavy, které budou uživatele jistě zajímat, je zvýšená odolnost proti vodě a prachu či chybějící 3,5mm jack. U Pixelů se má objevit také ovládání tlakem, respektive stiskem boků zařízení. Nejde o žádné překvapení, když Google odkoupil část HTC.

Google Pixel 2

Kromě nových Pixelů by se však mohly ukázat i jiná zařízení. Například by mohlo jít o menší verzi reproduktoru Google Home. Vyloučena pak nejsou ani zařízení Chromebook. Jistě se pak řeč stočí také na samotný software. Je možné, že nové Pixely nabídnou lehce inovovaný Android Oreo.

Google Pixel 2 XL

Tisková konference Google začíná v 18:00 hodin středoevropského letního času. Google ji bude celou přenášet prostřednictvím video streamu.

On-line přenos tiskové konference Google

Diskuze ke článku
Carach
Nemůžu se nových Pixelů dočkat. S8+ jsem koupil zejména kvůli designu a rychlosti, ale čistý Android mi stále chybí. Jestli bude XL vypadat jako na obrázcích, plus bude mít čistý systém, jdu bez váhání do něj a s8+ prodám.
Samo
pekne veci podarili sa

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze