Google na CESu 2020: skluzavky, Google Stadia i obří herní automat

Google na CESu 2020: skluzavky, Google Stadia i obří herní automat
  • Nechyběla prezentace využití Google Asistenta
  • K prohlédnutí byly také herní ovladače k herní službě Google Stadia

Na veletrhu CES 2020 nechyběl ani internetový moloch Google, který si připravil obsáhlou prezentaci dovedností Google Asistenta, nejnovějších smartphonů (nejen s logem Googlu), ale také skluzavku či obří herní automat.

Prozkoumejte s námi stánek Google na CES 2020

Stánek Googlu, který měl na rozdíl od většiny ostatních exhibic betonovou konstrukci namísto běžněji používané dřevěné nebo železné (což znamená, že je tuto budovu nutné po ukončení veletrhu doslova zbořit), se nacházel mimo hlavní prostory budovy výstaviště. Díky tomu mohly být ke stánku/budově přistaveny také skluzavky v typických barvách Googlu, po nichž se mohli návštěvníci sklouznout do „moře“ plastových balónků. Na stánku byly vystaveny kromě nejnovějších Pixelů a herního ovladače ke službě Google Stadia také telefony dalších výrobců. Zahlédli jsme zde například Samsung Galaxy Note10 nebo TCL Plex. V neposlední řadě si zde mohli návštěvníci prohlédnout hned několik modelových situací, kdy lze využít chytrého Google Asistenta, viz níže.

Úplně největší atrakcí Googlu se stal i letos obří herní automat, u kterého se běžně stály několikahodinové fronty. Zde si mohli návštěvníci veletrhu vyzkoušet své štěstí a do automatu vhodit (rovněž obří) repliku herního žetonu. Následně z automatu vypadla plastová koule, jež mohla obsahovat výhru v podobě sluchátek, smartphonů nebo oblečení s logem Googlu.