Gmail pro Android bude podporovat formátování textu

4

Google opět aktualizuje aplikaci Gmail a tentokrát se změny odehrají ve formátování textu. Mimo toho přichází i s rychlejším odpovídáním na pozvánky v mailu bez nutnosti otevírat samostatnou aplikaci kalendáře. Aktualizace bychom se měli dočkat každým dnem.

Aktualizace, která se každým dnem objeví pro aplikaci Gmail od Googlu nově umožní uživatelům formátovat text tak, jako v klasickém webovém prostředí. K dispozici tedy bude tučné písmo, kurzíva, možnost změnit barvu písma či jeho podtržení.

Spolu se s touto novou funkcionalitou přibyla i možnost jednoduššího dopovídání na pozvánky bez nutnosti otevírat samostatnou aplikaci. Aktualizace by měla být dostupná v nejbližších dnech pro všechny uživatele aplikace Gmail pro operační systém Android.

Stáhnout Gmail

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidcentral.com, gmailblog.blogspot.cz

Diskuze ke článku
Josef
No, konečně dobrá zpráva.. Tahle zásadní funkce tam měla být už dávno. Ale lepší pozdě než nikdy..
Dano
Nie že by som to extra potreboval,ale môj mail klient na Samsungu to umožňoval už sakra dávno... Chápem že na telefóne je lepšie keď je klient jednoduchší ako na veľkej obrazovke, ale doba je inde a aj telefóny už dávno majú na to aby tam takéto funkcie boli.
ANO
Pekne, ze dozenou svoji aplikaci i na androidu, kdyz na windows mobile je to pro gmail uz davno standardem:) WM maji spoustu skvelych veci, ktere jak vidno konkurence smele kopiruje ...... skoda, ze se ale na to nikdo nepodival z hlediska uzivatele WP, aby dodelali zcela krucialni boty, ktere na WM chybi ....
Hrmot
Gmail od google je jedna z prvych veci ktoru po roote vyhadzujem z fonu.To neni mail ale parodia.
Myslim ze K9,MailDroid Pro a hlavne Aqua mail su trochu ina liga.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze