Galerie: přehled příslušenství k Samsungu Galaxy S5

5

Samsung ke svému vlajkovému modelu Galaxy S5 nabízí širokou škálu originálního vlastního příslušenství, která zahrnuje různé kryty, flipová pouzdra, stylus a další doplňky. Vy se nyní můžete v naší galerii podívat, co vše Samsung nabízí.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 bohužel neobsahuje integrované bezdrátové nabíjení. To však lze vyřešit dokoupitelným krytem, kterým nahradíte výchozí kryt. Má stejný design a telefon s ním je zhruba o 2 milimetry tlustší, je to poznat zejména na oblasti kolem fotoaparátu – LED dioda je zapuštěna více dovnitř.

Kryt pro bezdrátové dobíjení

Pro využití bezdrátového nabíjení je potřeba dokoupitelná bezdrátová nabíječka Samsung. Ta má jednoduchý design s měkčeným plastem na horní straně, na který se telefon jen položí a začne se nabíjet. Je nutno poznamenat, že bezdrátové nabíjení s krytem nefungovalo na QI nabíječce Nokia.

Bezdrátová nabíječka

K dispozici jsou i stále oblíbenější flipová pouzdra, která Samsung nabízí v barevných variantách, ve kterých vlastní telefon nenajdeme. S růžovou si na své přijdou i dámy a vedle klasické černé a bílé vypadá dobře také zelenkavá a jakási oranžovo-zlatá. Všechna pouzdra S View Cover mají příjemný měkčený povrch, stehy po stranách (tentokrát pravé, nikoliv imitaci) a vypadají velmi elegantně.

Průhledové okénko je plastové a telefon skrze něj lze ovládat. V zavřeném stavu se zobrazení telefonu přizpůsobí a k dispozici je informace o čase, počasí, krocích a spustit můžete i fotoaparát. Pro vše ostatní musíte flip otevřít. Samozřejmostí je automatické rozsvícení displeje, pokud pouzdro otevřete.

Flipové pouzdro s bezdrátovým nabíjením

K dispozici je ještě druhá, tlustší varianta S View Coveru s integrovaným bezdrátovým nabíjením.

Samsung ke své vlajkové lodi nabízí dále například také vlastní ochrannou fólii na displej, externí nabíječku akumulátoru nebo stylus C Pen s pryžovou špičkou.

Diskuze ke článku
Timo
Nemůžu si pomoct, ale ten flip ke galaxy S5 mi přijde vysloveně hnusný. S flipovým pouzdrem k S4 se to nedá srovnat. To tak dopadá, když se chce za každou cenu inovovat. Kdyby radši zachovali design pouzdra co měla S4, tak bych byl osobně mnohem spokojenější.
Lukáš M.
Skvělý článek! :-) Takových víc kdyby bylo, vůbec bych se nezlobil :-)
daniel
Vždyť jsem říkal že to zase okopírují. Neni to přímo kopie, je to trochu změnění ale to je jedno zase jen kopčují. Sony něco vymyslí a samsung to musí mít taky :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze