GadgetMix: zvířecí kamera a krmítko pro psa a hudební nabíječka

V dnešním díle našeho pravidelného seriálu vám nabídneme společníka pro vašeho psa, který ho zabaví, když nejste doma a jehož prostřednictvím můžete mít svého mazlíčka stále pod kontrolou. Dále pro vás máme zajímavou nabíječku do auta, která nabízí mnohem víc než jen rychlé nabíjení, ale dokáže i streamovat hudbu přes Bluetooth.

Dokonalý společník pro vašeho psa

Máte výčitky, že necháváte svého psa celý den samotného, zatímco jste v práci? S Furbo nemusíte. Nejen, že ho můžete kdykoli na dálku zkontrolovat, ale můžete si s ním i pohrát, nakrmit ho i cvičit. Spojuje v sobě zvířecí kameru, cvičící zařízení i automat na krmení.

Furbo nabízí streamování a záznam zvuku a 720 HD videa. Super široký objektiv dokáže obsáhnout 120 stupňů, takže bez ohledu na to, kam Furbo umístíte, budete mít vždy možnost vidět svého psa. K bližšímu pohledu přitom pomůže i čtyřnásobný zoom. Pokud pracujete do noci, pak oceníte i infračervený LED filtr, který vám nabídne kvalitní obraz i při zhoršených světelných podmínkách. Psa však nejen uvidíte a uslyšíte, ale díky zabudovanému reproduktoru na něj můžete i mluvit a uklidnit ho.

Furbo

Svého psa však nemusíte pouze sledovat nebo s ním komunikovat, silné jsou i tréninkové funkce. Můžete tak posílit dobré návyky psa nebo ho naopak pokárat, pokud provede něco špatného. Furbo přes zabudovaný mikrofon zaznamená štěkot a formou notifikace v aplikaci vás na to upozorní nejen na smartphonu, ale i třeba na Apple Watch. Rozsvícením chladného modrého světla, které stimuluje optické receptory u psů, a lehce slyšitelným klikavým zvukem psa přivoláte.

Furbo

Zabudované krmítko pak funguje jinak než běžná automatická krmítka, kdy se pouze odkryje miska s potravou, Furbo nabízí krmení hrou. Jednotlivé granule jsou z něj vystřelovány, takže se pes zabaví jejich chytáním nebo hledáním po pokoji.

Furbo

Každý majitel si myslí, že právě jeho mazlíček je ten nejkrásnější a nejlepší na světě a rád se s ním pochlubí. Nemohou zde proto chybět ani sociální funkce. Zachycená videa a fotografie můžete jednoduše sdílet na sociálních sítích.

Furbo

Na Indiegogo můžete mít Furbo nyní už za 119 dolarů (2 840 Kč) + poštovné, což je 41 procent budoucí maloobchodní ceny. Odhadované datum dodání je srpen 2016.

  • Odkaz: www.indiegogo.com
  • Do kdy: 26. 6. 2016
  • Požadovaná částka: 50 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 384 666 dolarů (11. 6. 2016 09:00)

Nabíjení a streamování hudby v jednom

Nabíječky do auto jsou dnes zcela běžné. I v této oblasti je však možné přijít s něčím novým, co skutečně zaujme. Roidmi 2s, která dokázala na Indiegogo nasbírat požadovanou částku za pouhých 18 hodin, vám nabije vaše zařízení rychleji, než kdykoli jindy, ale navíc ještě dokáže streamovat přes Bluetooth vaši oblíbenou hudbu z telefonu do autorádia.

Roidmi 2S smart car charger Indiegogo campaign video from Meltpartners on Vimeo.

Nabíječka má však co nabídnout i při nabíjení. Disponuje dvěma USB porty s podporou zrychleného nabíjení s 2,4 A pro jeden výstup a 3,8 A pro současné nabíjení přes oba výstupy. Díky výstupnímu napětí 12/24V DC je dvakrát rychlejší než standardní nabíječky. Čas a energii také šetří 95% míra konverze elektrické energie. Oba porty jsou navíc pro snadnější orientaci při nedostatku světla vybaveny LED, jejichž barvu si můžete nastavit v aplikaci.

Roidmi 2s

Použití Roidmi 2s pro streamování hudby je velice jednoduché. Stačí ho zasunout v autě do zdířky cigaretového zapalovače a připojit se k němu přes Bluetooth se svým zařízením s Androidem nebo iOS. Obslužná aplikace Roidmi App, která je kompatibilní se všemi hlavními hudebními aplikacemi, pak automaticky vyhledá nejsilnější FM frekvenci a na svém autorádiu ji pak naladíte jako jakoukoli jinou rozhlasovou stanici.

Roidmi 2s

Roidmi 2s má navíc vestavěný mikrofon s funkcí redukce šumu na pozadí, takže poslouží i jako hlasité handsfree. Hovor přitom můžete přijmout pouhým zatřesením telefonu. Přehrávání hudby se přitom automaticky pozastaví. Další funkcí je pak přehrávání navigačních pokynů. Pokud máte v telefonu spuštěnou navigační aplikaci, tak se vždy hlasitost hudby automaticky sníží, abyste žádný z nich nepřeslechli.

Roidmi 2s

Poslední funkcí je pak monitor napětí autobaterie. Roidmi 2s neustále monitoruje napětí baterie vašeho vozidla. Když je baterie vybitá, tak vás na to nabíječka i aplikace upozorní červeným výstražným světlem a zvukem.

Roidmi 2s

V rámci kampaně na Indiegogo můžete mít v limitované Early Bird nabídce jednu inteligentní Roidmi 2S autonabíječku v černé nebo bílé barvě už za 29 dolarů (690 Kč) + poštovné. Proti předpokládané maloobchodní ceně 65 dolarů (1 550 Kč), tak ušetříte 48 procent. Předpokládané datum dodání je srpen 2016.

  • Odkaz: www.indiegogo.com
  • Do kdy: 17. 6. 2016
  • Požadovaná částka: 10 000 dolarů
  • Zatím vybráno: 124 024 dolarů (11. 6. 2016 09:00)

Zdroje: indiegogo.com, indiegogo.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze