Futuristické závody a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Futuristické závody a další skvělé hry zdarma
  • Usedněte do kokpitu válečného robota a vyhrajte válku
  • Také nás čeká závodění a lezení po horách
  • FreeBox představuje čtveřici skvělých her zdarma

V dalším FreeBoxu nás čeká čtveřice zajímavých her zdarma. Dnes jsem se chtěl zaměřit na závodění a pohyb, ale nakonec jsem usoudil, že trocha akce a střílení nikdy neuškodí. Začneme tak hrou, která vás usadí do obřích bojových mechů. Pak už to ale bude slušná jízda – závodění ve futuristickém městě, hudební jízda, a také šplhání po horách.

FreeBox #196 – skvělé hry zdarma

War Robots

Nastal čas války, pilote. Tak sedni do válečného mecha a šup do boje. Je vlastně jedno, proti komu se bojuje. War Robots je především zábavná online střílečka, ve které jednak soupeříte s dalšími hráči v aréně, ale také vylepšujete svého robota. Právě možnost upravit si zbraně a vybavení hře přidává bonusové body. Po chvilce hraní si tak snadno sami upravíte herní styl, aby vám přesně padl do ruky.

War Robots

Stáhnout War Robots

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

32 secs

Řekněme si to narovinu. Tato hra svou vizuální inspiraci hledá v populárním Tronovi a mně to teda v žádném případě nevadí! Usednete tak za stylovou futuristickou motorku a vyrazíte rušnou ulicí velkoměsta vpřed. Jednak se musíte vyhýbat překážkám, ale do cesty se vám postaví i další závodníci. Nakonec bojujete i proti času – 32 sekund máte na to, abyste se dostali k další bráně.

32 secs

Stáhnout 32 secs

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Climb! A Mountain in Your Pocket

Tento titul je tak frustrující! Snažíte se v něm lézt po horách a jen projití tutoriálu vám dá zabrat. Ovládání totiž není vůbec snadné, ale o to více návyková záležitost to je. Přesnými úchopy, přehmaty a skoky se snažíte dostat výš a výš. Ale celou dobu tak nějak tušíte, že pád je neodvratný. Dejte hře na začátku šanci a odmění se vám.

Climb!

Stáhnout Climb! A Mountain in Your Pocket

Google Play (zdarma)

Music Racer

Tato hra je tak trochu retro. Závodní trať totiž staví podle vašich vlastních písniček… a to je něco, co jsem už dlouho neviděl. Nejprve však musíte nějaké písničky mít a Spotify to bohužel nebere. Dle hudby se vám pak vygeneruje trať plná překážek a především stylových efektů. Navíc si vybere auto i prostředí dle vlastního uvážení.

Music Racer

Stáhnout Music Racer

Google Play (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze