Funkce z prémiových telefonů v Samsungu Galaxy A52? Víme, o kterou by mohlo jít

6
Funkce z prémiových telefonů v Samsungu Galaxy A52? Víme, o kterou by mohlo jít
Fotografie: Samsung
  • Do řady Galaxy A by se v příští generaci mohlo podívat bezdrátové nabíjení
  • Spekuluje se o přítomnosti u modelů Galaxy A52 a Galaxy A72
  • Důvodem by mohl být překvapivě nový iPhone SE

Střední třída je zpravidla cenově dostupnou možností, jak získat telefon s velmi dobrou výbavou a rozumnými kompromisy. Často se však musíte smířit s tím, že některé vymoženosti vám zkrátka zůstanou zapovězené. Zpravidla jde například o ty nejlepší fotoaparáty, zvýšenou odolnost či bezdrátové nabíjení. Poslední jmenovaná funkce by se však mohla prodrat portfóliem Samsungu směrem dolů, informuje o tom phonearena.com. Opomíjené nabíjení prostým položením telefonu si dnes můžete užívat jen u vybraných dražších přístrojů. U Samsungu to platí do puntíku.

Bezdrátové nabíjení je k dispozici u řad Galaxy S a Galaxy Note, ovšem ne zcela bez výjimek. V příštím roce, respektive možná na samotném sklonku roku letošního, by se bezdrátové nabíjení mohlo dostat i do řady Galaxy A, alespoň u vybraných modelů. Konkrétně se spekuluje o Galaxy A52 a A72.

Pravý důvod nasazení bezdrátového nabíjení se asi nikdy nedozvíme, avšak prsty by v tom mohl mít Apple, který v letošním roce přinesl bezdrátové nabíjení do nového iPhonu SE (2020). Jeho cena startuje kolem 13 tisíc korun, čímž se přiblížil právě Samsungům střední třídy a je možné, že v tomto úhlu pohledu bude chtít Samsung adekvátně zareagovat. Pokud by výrobce přistoupil k rozšíření této funkce do střední třídy, mohli bychom se po dlouhých letech dočkat celkově většího rozmachu „nabíjení bez drátů“.

Diskuze ke článku
G
Ešte IP certifikáciu a stereo zvuk. Vrámci šetrenia môžu zobrať zo zadnej strany všetky fotoaparáty okrem ultrawide a hlavného, aj tak ich nikto nepoužíva a marketingovo už nemôžu zaberať, keď má 10 kamier každý čínsky šunt za 3K.
Slovák
Len sa neradujte. Určite tam dajú slabučkých 5 watov. A ostatok? Slabý procák, zlé foťáky, a určite plasťák. Za cca 450€... no nekúp to!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze