Funkce Always-On pro Galaxy S7 (edge) získává aktualizaci

16

Aktuální vlajkové modely Samsungu, Galaxy S7 a Galaxy S7 edge, se mohou pochlubit také užitečnou funkcí Always-On, která zajišťuje zobrazení času a zmeškaných událostí na displeji i ve chvílích, kdy jej uzamknete. Aktuálně Always-On získává novou funkci.

Samsung Galaxy S7

Jihokorejský Samsung vypustil aktualizaci, která se týká výhradně funkce Always-On na modelech Galaxy S7 a Galaxy S7 edge. Po aktualizaci získáte možnost si zvolit, kdy má být funkce Always-On aktivní. V nastavení si jednoduše zvolíte časový interval, ve kterém se informace na displeji budou zobrazovat. Například v noci můžete funkci nechat deaktivovanou.

Přečtěte si:

Aktualizace vám může být nabídnuta automaticky. Pokud se tak nestane, můžete ji samozřejmě zkontrolovat ručně. Navštívíte nastavení displeje, konkrétně položku týkající se Always-On funkce a zde si necháte zobrazit informace o dané funkci.

TIP! Samsung dá ke Galaxy S7 a Galaxy S7 edge slevu na brýle Gear VR

Samsung Galaxy S7 – videopohled

Zdroje: androidcommunity.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
lukas;
Pravděpodobně totiž zjistili, tak jako já po instalaci aplikace noled že ten displej žere stejné množství energie ať mu svítí jeden pixel nebo všechny. Podle mě na vině je nějaký řadič nebo grafická karta která neprepne do spaciho režimu a je jí uplně jedno jestli svítí jedním nebo všemi pixely
xXX
No tohle je alespoň užitečná funkce konečně na to přišel i Samsung. Ale mají co dohánět tihle umí i low-end Microsoftu
universal999
Určite dobra vec, ale mohli by pridať notifikacie ostatnych aplikacii
qqq
Always-on je dobrá věc. Nicméně jsem jí na svém Edge vypnul. Spokojím se s notifikační diodou a kolik je hodin je vlastně všude kolem. Always-on mi vzala za den 25% baterie a to je příliš mnoho. Teď je výdrž naprosto pohodová.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze