Fruit Ninja dostává dosud největší aktualizaci

4

Oblíbená hra Fruit Ninja od Halfbrick Studios se dočkala aktualizace na verzi 2.0. Ta přináší spoustu nových vylepšení, mezi kterými najdete nové schopnosti, menu, postavy a hlavně přepracovaný systém mečů a prostředí. Aktualizace se týká verzí pro Android a iOS.

Fruit Ninja už patří mezi herní legendy. Tato jednoduchá hříčka s prostým krájením ovoce se zapsala mezi nejúspěšnější hry, ale v poslední době o ní příliš slyšet nebylo. Až dosud. Právě totiž vyšla ve verzi 2.0, která přináší několik zásadních vylepšení. V první řadě byl předělán systém vhazování ovoce na herní plochu. Dále to jsou nové schopnosti. V závislosti na vybraném meči a prostředí (dojo) získáte unikátní bonusy, čas navíc nebo nějaké další „překvapení“. Předěláno bylo také menu a hlavně tu potkáte nové postavy – Katsuro a Mari.

Stáhnout Fruit Ninja

Google Play Google Play (zdarma) App Store App Store (zdarma)

Zdroje: itunes.apple.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
Loud
A co aktualizace pro WP? Dočkáme se taky ?
René
Nóóóóóó
Vyko Just
Vyko Just
hlavní věc na kterou jsem u aktualizace čekal byly achievy a ty samozřejmě zůstaly nepozměněné - dají se odemykat ale stále nejdou prohlížet, nejsou ani na google plus účtu...tak na co v té hře sakra jsou?
František Šafr
Pro WP to bude někdy v průběhu příštího roku, že? :/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze