FreeBox: železnice na povel a další skvělé hry zdarma

1

Víkend před námi znamená spoustu času na hraní her. A FreeBox vám tradičně přináší čtveřici tipů, díky kterým se nebudete nudit. Začneme s epickou fantasy věžovkou a zachráníme království. Rovněž se pokusíme řídit železniční dopravu, zneškodníme pár bomb a nakonec zlikvidujeme nepočítaně vesmírného hmyzu.

FreeBox #176 – skvělé hry zdarma

Defenders: TD Origins

Kvalitních věžovek není nikdy dost. Jak už to tak bývá, snažíte se zabránit náporu odporných nepřátel, kteří chtějí srovnat vaše město se zemí. Do cesty jim tedy musíte postavit obranné věže všeho druhu. Některé střílí, jiné mají otrávené šípy, zpomalují nebo vybuchují a zraňují tak všechny nepřátele v okolí. Samozřejmostí je i epický příběh a dlouhá kampaň.

Defenders: TD Origins

Stáhnout Defenders: TD Origins

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Train Conductor World

Znovu mám pocit, že jsem narazil na klenot. Tato hra z vás udělá jednak řídícího železničního provozu, ale rovněž stavitele. Vlaky totiž zmateně jezdí ze všech stran po špatných kolejích a právě vaším cílem je nejen jejich správné přesměrování, ale rovněž stavba výhybek. To vše je naprosto intuitivní, pohodlné a vizuálně velmi zajímavé.

Train Conductor World

Stáhnout Train Conductor World

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Bomb Hunters

Českou tvorbu tento týden reprezentuje tým Craneballs. V jejich nové hře okusíme nebezpečný život člověka zneškodňujícího bomby. Ty mají každou chvíli vybouchnout, pokud s tím něco neuděláte. Do cesty se vám staví i další překážky, jako jsou vojáci, bombardování, doprava i nebezpečné přechody přes řeku. Hlavní pravidlo znáte – kdo dál dojde, ten… je prostě nejlepší.

Bomb Hunters

Stáhnout Bomb Hunters

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Retro Shooting

Žijeme ve zvláštní době – kombinují se retro prvky se skvělou 3D grafikou a bohatými efekty. Kdo by čekal jednoduchou 2D hříčku, nechť na to hned zapomene. V tomto shoot 'em up se zcela tradičně proplétáte mezi projektily, sestřelujete hromady nepřátel a čas od času zamrkáte i na bosse, který se pokusí vašemu řádění učinit přítrž.

Retro Shooting

Stáhnout Retro Shooting

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
butti
Je chvályhodné, že se snažíte vždy nabídnout alespoň jednu hru, která je i pro telefony s Windows. Bohužel si toho většina čtenářů nemusí všimnout - tedy pokud používají mobilní verzi webu. Z nějakého důvodu je totiž na vašich stránkách při prohlížení na telefonu s W10M (Edge) tlačítko pro přechod do Windows Store skryto. Po přepnutí na plnou verzi webu je vše OK. Zkusíte to spravit? Díky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze