FreeBox: závody monster trucků a další skvělé hry zdarma

První FreeBox v novém roce vás opět zásobí zajímavými hrami zdarma. Tentokrát se vydáme na ohlušující závody monster trucků. Pokud na tolik adrenalinu nemáte kuráž, dost možná vás zaujme ta nejotravnější hra s nejnaštvanější kočkou na světě. Nebude chybět ani epické RPG nebo nebezpečný běh o život s partou zvířat.

FreeBox #168 – skvělé hry zdarma

Monster Truck Destruction

Těžko byste našli mužnější hru. Představte si rozježděnou hlínu, vymodelované skokánky, spoustu diváků, jas reflektorů a ještě k tomu auta k přejíždění. Řeč je o závodech monster trucků. To samozřejmě znamená auta na obřích kolech, ohlušující řev silných motorů a spoustu bourání. Sami si zvolíte mezi volným stylem, závodem nebo dokonce šampionátem. Za vyhrané peníze si své auto vylepšujete a kupujete nová.

Monster Truck Destruction

Stáhnout Monster Truck Destruction

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Tap Titans 2

Variací na Cookie Clicker jsme tu viděli již nespočet. Tap Titans se ovšem řadí k těm zajímavějším, protože spojuje akční RPG s nekonečnou klepačkou a vylepšováním postav. Druhý díl vás zavede do nových lokací a představí celou řadu děsivých nepřátel. Tentokrát vám na pomoc přijdou dokonce i roztomilí, ale nebezpeční mazlíčci. To vše je zabalené do stylové grafiky.

Tap Titans 2

Stáhnout Tap Titans 2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Grumpy Cat's Worst Game Ever

Internet a kočky jdou dohromady. Většinou jde ale o segment otravných, ale naprosto roztomilých videí, gifů, či obrázků. Grumpy Cat ale není ani jedno z toho. Je to kočka, která proslula svou naštvaností a neustále otráveným výrazem. A vy teď dostáváte možnost si s ní zahrát ty nejotravnější a nejhorší minihry na světě. Tak gratuluji.

Grumpy Cat

Stáhnout Grumpy Cat's Worst Game Ever

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Animal Run

Dnes se vyhneme tradiční Ketchapp hře na závěr, ale dáme si něco trochu podobného. Animal Run navíc mají na svědomí čeští tvůrci. Na cíl v tomto případě zapomeňte, tentokrát je to jednoduchá hříčka, ve které běžíte skrz náhodně generovanou mapu, vyhýbáte se překážkám a sbíráte mince, za které si následně kupujete nová zvířata.

Animal Run

Stáhnout Animal Run

Google Play (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze