FreeBox: tajemství ztraceného telefonu a další skvělé hry zdarma

Čekání na štědrovečerní nadílku vám pomůže ukrátit dnešní čtveřice vybraných her zdarma. Hned v první hře se vrhneme do akce s neohroženým nindžou a druhý titul nám svou rychlostí skoro zlomí krk. Záhada však přijde s nalezeným telefonem, jehož obsah nám pomůže odhalit inteligentní asistent. A nakonec nebude chybět ani rychlá hříčka.

FreeBox #167 – skvělé hry zdarma

Action Ninja

Představte si, že jste nindža a zrovna nemáte s kým bojovat nebo koho zachraňovat. Co asi tak můžete dělat? Tato hra má zajímavý návrh – lézt po stromech. Ve skutečnosti se hlavně snažíte přežít, protože se okolo vás stahují bodáky, které vypadají skutečně smrtelně. Rychlý úprk vpřed je vaší jedinou nadějí. Překážky jsou ale také na stromech, takže si musíte dát dobrý pozor. Za mince si kupujete nové postavy,a některé z nich nápadně připomínají hrdiny ze Hry o Trůny.

Action Ninja

Stáhnout Action Ninja

Google Play (zdarma) App Store Microsoft Store (zdarma)

Breakneck

Tato hra slibuje takové rychlosti, že vám to zlomí krk. A i když mě často z telefonu za krkem bolí, snad se tento slib nesplní. Ve svém futuristickém vznášedle vyrazíte na útěk před neznámým nepřítelem. Setkání s ním ale nikdy nedopadne dobře. V každém kole musíte prokličkovat bludištěm plným překážek. Každý den na vás čeká nová mapa, na které se předháníte s ostatními hráči.

Breakneck

Stáhnout Breakneck

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Sara Is Missing

Představte si, že naleznete telefon a po jeho prozkoumání zjistíte, že jeho majitelka je ve smrtelném nebezpečí. Co uděláte? Tato hra vám dá přístup do napůl smazaného přístroje v blízké budoucnosti a celou záhadu se pokusíte vyřešit za pomoci chytrého asistenta. Vaším vodítkem budou zprávy, emaily, poznámky, fotky nebo videa.

Sara Is Missing

Stáhnout Sara Is Missing

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Hop Hop Hop Underwater

Pokračování jednoduché hříčky od Ketchapp vás vezme pod vodu. Tedy, ne tak úplně. Stále si zaskáčete i ve vzduchu, ale nevyhnete se ani častému potápění. Jednoduché ovládání zde jde opět ruku v ruce s vysokou obtížností a častým restartováním. Za sebrané mince na vás čekají nové postavičky, které můžete masakrovat při svých pokusech získat trochu lepší skóre.

Hop Hop Hop Underwater

Stáhnout Hop Hop Hop Underwater

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze