FreeBox: nebezpečně ozbrojený vrtulník a další skvělé hry zdarma

Pojďme společně přivítat blížící se víkend se čtveřicí zajímavých her zdarma. Na své si dnes přijdou téměř všichni. V úvodu si ukážeme parádní akční hru s vrtulníkem v hlavní roli. Ze světa technických vymožeností se přesuneme do divočiny a pokusíme se zapadnout do smečky vlků. Nakonec ještě zažijeme volnost ptáků a okusíme neúspěch.

FreeBox #172 – skvělé hry zdarma

HELI HELL

Za nenápadným názvem se skrývá hra plná překvapení. Jasně, shoot em‘ up titulů si můžete stáhnout mraky, jen některé se však mohou pyšnit takto povedenou grafikou. Místo likvidování vesmírného hmyzu se navíc podíváte nad moře a města a ve svém vojenském vrtulníku zlikvidujete vojenské jednotky. Očekávat můžete nepřehlednou změť projektilů, mezi kterými se budete horko těžko proplétat. Mezi každou misí vás navíc čeká vylepšování zbraní a vrtulníku.

HELI HELL

Stáhnout HELI HELL

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

The Wolf

Možná jste někdy zatoužili vžít se do kůže zvířete a pocítit volnost a volání divočiny. Vlk jistě není špatnou volbou, obzvlášť pokud jste sledovali Hru o trůny. The Wolf nabízí dva režimy. V tom prvním se připojíte k dalším hráčům a ve smečce se pokusíte lovit i vetší a nebezpečnější zvířata. V tom druhém se pak postavíte proti dalším hráčům v PVP multiplayeru.

The Wolf

Stáhnout The Wolf

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

White Trip

U zvířat ještě chvíli zůstaneme. Z přízemní divočiny se zvedneme do výšin… nebo alespoň ke komínům. Ujmete se zářivě bílého ptáka, který letí a je poháněn dušemi ptáků jiných. Bez jejich čistoty nemůže pokračovat v letu a utopí se v temnotě. Do cesty se mu pletou i přízraky a jeho putování skončí i v případě nárazu. Tak dejte pozor, kam letíte.

White Trip

Stáhnout White Trip

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Spiral

U několika posledních Ketchapp her se ztratil ten pocit šílené frustrace z toho, že vám tak primitivní hra nejde. Ta dnešní vás však vrátí do dob Flappy Bird, alespoň svou obtížností. Přitom ovládáte kuličku, která se kutálí po spirále a snaží se jen přeskakovat překážky. Jenže u toho musíte být tak přesní, že většinou nabouráte. Ať už skočíte o okamžik dříve nebo později.

Spiral

Stáhnout Spiral

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze