FreeBox: nebezpečí na každém kroku a další skvělé hry zdarma

Máte pocit, že nemáte co hrát? Nový díl FreeBoxu vám opět přináší čtveřici zajímavých her zdarma. Dnes začneme s jednoduchým a odpočinkovým titulem. Pak už ale nevydechneme – s partou hrdinů se vydáme na epickou výpravu za záchranou světa. Také se proletíme ve vesmíru se stroji ze Star Wars a nakonec utečeme před dinosaurem.

FreeBox #177 – skvělé hry zdarma

Bubble Guriko

Ne každá hra potěší hardcore hráče, a ne každá hra se může pyšnit celou řadou ocenění. A to je v pořádku. Je tu totiž obří masa lidí, kteří si chtějí pustit hru na chvíli v autobusu, moc u ní nepřemýšlet, ale pobavit se a zahnat nudu. Odpalování bublinek přesně něco takového splňuje a pokud si takovou hru čas od času pustíte, vůbec se nemusíte stydět. Pár hezkých nápadů se v ní najde.

Bubble Pop Guriko

Stáhnout Bubble Pop Guriko

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

We Heroes – Born to Fight

Ti s drsnější náturou však jistě nepohrdnou rubačkou s neohroženými fantasy hrdiny. V tomto případě se však boje účastníte spíše jako trenér. Během bitvy samé aktivujete speciální triky, ale jinak je vaším úkol hlavně bojovníky připravit na nastávající akci. To znamená rozdělení výbavy, ale třeba i vylepšování schopností a nákup nových předmětů.

We Heroes

Stáhnout We Heroes - Born to Fight

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Crossy Space

Ani nevím, kolikrát v řadě jsem hned na začátku naboural. Je to úplně k smíchu, jako naprostý hlupák jsem neustále boural do planet, a ještě k tomu se vytáčel doruda. Asi to bylo únavou. Úkol je přitom snadný, včas se odlepit z gravitačního pole jedné planety a bezpečně zakotvit u planety druhé. Největším lákadlem jsou pak nové lodě, kde nechybí třeba kousky ze Star Wars.

Crossy Space

Stáhnout Crossy Space

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Too Many Dangers

Tato hra slibuje až příliš mnoho nástrah a vůbec v tom nepřehání. Stanete se jeskyním mužem v leopardí kůži, který utíká před nebezpečným dinosaurem. Proti němu však běží jiní, stejně nebezpeční dravci. Navíc musí přeskakovat překážky všeho druhu, vyhýbat se ohni nebo rozzuřeným prasatům. Během toho sbíráte mince, za které vás čekají noví hrdinové.

Too Many Dangers

Stáhnout Too Many Dangers

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze