Králíci na měsíci a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Králíci na měsíci a další skvělé hry zdarma
  • FreeBox přináší čtveřici skvělých her zdarma
  • Čeká nás epické RPG i běh s liškou
  • Nakonec si zaskáčeme na měsíci a propleteme se bludištěm

FreeBox #179 – skvělé hry zdarma

Elements: Epic Heroes

Díky hrám nemáme nouze o epické výpravy plné nebezpečí, bojování, kouzlení a neohrožených hrdinů. Sám jsem se ale RPG bojovek ještě nepřejedl a brzy asi ani nepřejím. Elements je navíc hrou velmi robustní, přestože ovládáním vám hlavu určitě nezamotá. Pro útok i pohyb stačí klepat na obrazovku a speciální schopnosti aktivujete tlačítkem. To vše se děje online, takže se můžete připojit k dalším hráčům.

Elements: Epic Heroes

Stáhnout Elements: Epic Heroes

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

The Little Fox

Pakliže se zrovna na záchranu světa a bojování s obřími troly necítíte, můžete se místo toho proběhnout s drobnou a roztomilou lištičkou. Ta představuje zajímavou výzvu, protože místo nekonečně tratě běžíte po předem připravené cestě složené z hexů. Na zatáčení si tak budete chvíli zvykat. Pozdější úrovně pak lehce připomínají bludiště.

The Little Fox

Stáhnout The Little Fox

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

I Like Being With You

Tato jednoduchá hříčka mi hned na první pohled připomněla Mijazakiho tvorbu, což jistě nebude náhoda. Stejně tak je nabitá pozitivní energií, což je ventilováno veselou hudbou i grafikou. Snažíte se přitom akorát skákat okolo měsíce, sbírat hvězdy a čas od času se potkat s druhým králíkem, čímž svou hru prodloužíte. Jednoduché, ale moc milé.

I Like Being With You

Stáhnout I Like Being With You

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Wire

Tradiční Ketchapp na závěr vám opět zamotá hlavu. A ačkoliv vás nepřekvapí hratelností, vizuálně je více než zajímavá. Opět se snažíte proplétat bludištěm a do ničeho nenarazit. U toho se samozřejmě náležitě zapotíte. Obzvlášť, když se pozadí skládá ze dvou barev, překážky jsou pak vždy šedé. Velmi snadno se vám tak splete, kudy projet můžete a kudy ne.

Wire

Stáhnout Wire

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze