FreeBox: fantasy partička a další skvělé hry zdarma

6

Blíží se další víkend a to znamená i nový FreeBox se čtveřicí zajímavých her zdarma. Začneme s epickými duely ve fantasy světě Order & Chaos. U bojování zůstaneme, ale změníme svět i dobu. Real Steel nás vrhne do ringu v roli nebezpečného robota. Menší oddych najdeme u zachraňování roztomilých prasátek a relaxačního Tetrisu ve 3D.

FreeBox #171 – skvělé hry zdarma

Order & Chaos Duels

Nutno uznat, že na Windows Phone těch her zase tolik nevychází. Ty nejlepší pak většinou dodal Gameloft, který s Microsoftem uzavřel partnerství. Jednou z nich je i karetní hra ze světa Order & Chaos. Máte pravdu, vůbec to nepůsobí jako Hearthstone. I když, pravidla jsou trochu jiná. Mnohem důležitější je umístění karet, protože útočí směrem před sebe. Můžete rovněž karty obětovat a získat více energie na použití dalších karet.

Order & Chaos Duels

Stáhnout Order & Chaos Duels

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Real Steel World Robot Boxing

Real Steel je prý fajn film. Neviděl jsem ho. Ale jsou tam velcí roboti, kteří bojují v aréně, což zní fajn. Ale nechápu, proč bych měl koukat na film, když se do „kůže“ oněch robotů můžu dostat přímo ve hře a namlátit jiné plechovce kapotu. Tato mlátička má vše podstatné, triky můžete kombinovat a nechybí ani užívání speciálních schopností. Navíc si vyberete robota podle svého gusta.

Real Steel

Stáhnout Real Steel World Robot Boxing

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Piglet Panic

Jestli se obřích bojovných robotů děsíte, možná vás uklidní tato milá hra s prasátky. Je pravda, že potkat prasnici s mláďaty v lese není příjemné, ale tato hra je mnohem klidnější. Vaším cílem je dovést mláďátka do bezpečí, a ne roztrhat náhodné turisty. Vaším nepřítelem je především prostředí, ale i jiná nebezpečná zvířata.

Piglet Panic

Stáhnout Piglet Panic

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Kubik

Ketchapp rychlovka na závěr je překvapivě relaxační a příjemná hříčka, u které jsem se zasekl na mnohem déle, než jsem původně plánoval. Převést Tetris do 3D není kdovíjak originální, ale toto jednoduché zpracování mi prostě sedlo. S příjemnou hudbou je z toho skvělá herní jednohubka, která se vám v telefonu neztratí.

Kubik

Stáhnout Kubik

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Márv
Aj keď na windows toľko hier nevychádza typ na jednu čo ma chytila v poslednej dobe Epic Wars
Tomas
Petre, to je nejaka uchylka ten Ketchapp? Vzdyt ty jejich hry jsou totalni podprumer. Nebylo by lepsi, poohlednout se kolem a najit nejakou zajimavou hru. Vzdyt ten Ketchapp je podpurumerny zobrazovat reklam.

I kdyz, ono taky zelzi na tom, kolik Mobilenet plati. Prece jen prochazet Google/Apple store a hledat zajimave tituly, je casove narocnejsi, nez tam lidem predhodit podprumernou kopii od Ketchappu.
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Proboha, co je skvělého na Reel steel? Totální F2P model, nulová invence, energie a čekání na všechno. Neměli byste radit hry alespoň dobré? Tohle je děsná šmíra a navíc tři roky stará.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze