Fotky od Googlu dostanou snazší ovládání a vizuální osvěžení

2

Aplikace Fotky dostala značnou aktualizaci, která usnadní ovládání. Často používané položky jako zobrazení Alb dostaly nové umístění v dolní části obrazovky, aby se staly uživatelům rychleji dostupnějšími.

Přístupnější se také stala funkce Asistent, která pomůže s navržením filmů a koláží a pomáhá i s uspořádáním fotek. Navíc byly Alba i Asistent přepracovány, aby bylo jejich ovládání uživatelsky přívětivější.

Sekce Alba nyní nabízí snadnější přístup ke všem osobním i sdíleným albům a usnadňuje nacházení fotek konkrétních lidí či míst. Asistent pro navrhování filmů a koláží získal nová tlačítka v horní části pro snazší úpravy. Díky nim vytvoříte nová alba, koláže či filmy během jednoho kliknutí.

TIP: Fotky od Googlu využívá více než 100 miliónů uživatelů měsíčně

Aktualizace Fotek od Googlu by měla přijít na operační systém Android každým dnem. Zároveň se objeví vylepšené možnosti editace fotek i pro webovou verzi.

Stáhnout Google Photos

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidcentral.com, pocketnow.com

Diskuze ke článku
Jirka
No nevím, jestli je toto zrovna vylepšení...
ICE
Chybí mi tam dost vyhledávání podle datumu a pokud vyhledám podle jiného klíče, tak nemůžu zobrazit fotky ze stejného data. To je pak dost nepraktický

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze