Ford sdělil první informace o systému SYNC Connect

4

Automobilka Ford pustila do světa první informace o nové aplikaci s názvem SYNC Connect, která neslouží k ničemu jinému, než k propojení vašeho vozu s chytrým telefon, přes který pak můžete využívat různé funkce.

Ford Escape bude prvním vozem od americké automobilky, který dostane SYNC Connect, jenž se své oficiální premiéry dočká na jaře příštího roku. Díky této aplikaci budete mít ve vašem chytrém telefonu přehled o tom, kde jste vaše auto zaparkovali, zkontrolujete hladinu paliva a dokonce vám aplikace umožní i odemknout dveře.

TIP: Ford uvádí na trh aplikaci pro chytré hodinky

Samozřejmě, že nejde o žádnou velkou novinku ve světě automobilového průmyslu, ale jedná se o první automobil značky Ford, který tento systém dostane. Dále aplikace bude sloužit například k vytápění vozidla. Pokud v zimě parkujete váš vůz venku a pravidelně odjíždíte v sedm hodin ráno, pak není nic jednoduššího, než si přes telefon nastavit, aby vám auto půl hodiny před vašim odjezdem začalo topit.

Ford SYNC Connect

V případě adekvátní výbavy vám aplikace ukáže i tlak v pneumatikách, stav baterie a hladinu oleje. Tento systém by měl být v budoucnu platný i pro komunikaci mezi vozy s autonomním řízením.

Zdroje: carscoops.com

Diskuze ke článku
cool
A co takto napisat ze system SYNC Connect 3 bezi na systeme od BlackBerry, ktore vyhlasilo ze sa angazuje vo vyvoji autonomnych systemov pre automobilovy priemysel ?
TankMurdock
Ford Espace neexistuje. Jde o Ford Escape.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze