Facebook vám nově ukáže veřejné Wi-Fi sítě

Facebook s velkou pravděpodobností ve své mobilní aplikaci testuje novou funkci, která uživatelům pomůže najít veřejnou Wi-Fi síť v jejich okolí. Aktuálně se zdá, že test probíhá na platformě iOS.

Facebook

Aplikace Facebooku je již tradičně náročná nejen na výkon samotného telefonu, ale samozřejmě také na internetové připojení. Tyto nároky narůstají zejména v poslední době, kdy se popularitě těší různé on-line přenosy, které může skrze Facebook provozovat úplně každý. Možná i to je důvodem testu nové funkce. Mezi položkami, jako jsou Místa v okolí, či vámi spravované stránky, se může objevit také volba Najít Wi-Fi. Ta vám vypíše počet veřejných Wi-Fi sítí ve vašem okolí a dokáže je také ukázat na mapě, přičemž je samozřejmostí, že vás k ní dokáže také navigovat.

TIP! Facebook Messenger je nyní kompatibilní s Android Auto

Wi-Fi ve vašem okolí

Novou funkci prozatím hlásí někteří uživatelé aplikace Facebook na platformě iOS. V případě Androidu se tato funkce s největší pravděpodobností ještě nevyskytuje. Je však vcelku pravděpodobné, že se později objeví veřejně na obou operačních systémech.

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: thenextweb.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze