Exotický Archos má nové telefony a tablety. Podívejte se

1

V našich končinách nepříliš známá společnost Archos představila několik nových produktů. Ty se budou snažit přinést co nejlepší výbavu, za co nejnižší cenu. Jak se francouzská firma prosadí u nás rozhodně záleží na počtu nabízených produktů, Archos tak jde správnou cestou a dává zákazníkům na výběr ze širokého spektra zařízení.

Nejzajímavější novinkou je nová vlajková loď výrobce, Archos 50 Oxygen, která nabízí například Android 4.2 JellyBean, čtyřjádrový procesor, nebo FullHD IPS displej. Výrobce se také rozhodl tento model obdařit fotoaparáty s vysokým rozlišením, přední kamerka tak nabízí rozlišení celých 5 Mpx, stejně jako Huawei Ascend P6. Ta zadní má potom megapixelů rovných 13. Telefon se bude prodávat s 16 GB vnitřního úložiště, které bude možné rozšířit pomocí paměťových karet. Výrobce slibuje hladký běh zařízení, na svá zařízení totiž instaluje čistý Android. Za pár dní se o tomto telefonu dozvíme více, Archos totiž bude své modely prezentovat na veletrhu IFA v Berlíně, který začíná 4. září. Příslibeno je také představení několika levnějších zařízení řady Titanium. U nich bude hlavním tahákem cenovka, pohybující se okolo 100 eur.

Archos dále představil několik tabletů, například 97b Platinum HD se bude vyznačovat 9,7palcovým displejem s velice jemným rozlišením 2048×1536 pixelů, čtyřjádrovým procesorem, Androidem 4.2, nebo hliníkovým tělem. Ostatní modely už jsou popsány jen slovy samotným výrobcem. Kromě klasických řečí o ohromném výkonu se ale dozvídáme, že třeba takový Archos 101xs2 bude mít přední reproduktory, což je určitě vítaná novinka, v této kategorii. Tisková zpráva je nadále velmi stručná a my si tak budeme muset počkat na 4. září, kdy Archos své nové produkty ukáže naživo.

Zdroje: unwiredview.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Oliver Leško
Oliver Leško
Rozhodne to nie je ďaleko od predstavenia, som zvedavý, pretože tá cenovka (okolo 100€) je fakt celkom dobrá...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze