Exkluzivní zlatý iPhone 14 Pro? Od Messiho jej obdrží všichni jeho spoluhráči

3
Exkluzivní zlatý iPhone 14 Pro? Od Messiho jej obdrží všichni jeho spoluhráči
Fotografie: IDesign Gold
  • Celý telefon je poryt 24karátovým zlatem
  • Na zadní straně je vyryto jméno hráče z argentinské reprezentace
  • Lionela Messiho celá akce vyšla skoro na 4 milióny korun

Na sklonku loňského roku se konalo Mistrovství světa ve fotbale, které nakonec opanovala argentinská reprezentace, a to poprvé od roku 1986. Kapitánem vítězů byl Lionel Messi, jeden z nejlepších fotbalistů světa. Tento památný moment jistě žádný z hráčů nikdy nezapomene, ale Messi se navíc rozhodl na něj vytvořit i jasně hmatatelnou vzpomínku.

Každého spoluhráče z reprezentace a člena realizačního týmu obdaruje novým iPhonem 14 Pro, avšak nikoliv ledajakým, který seženete v obchodě s elektronikou. Jak informuje IDesing Gold na Instagramu, všech 35 iPhonů bylo speciálně upraveno. Zadní strana a boky jsou vyhotoveny z 24karátového zlata a každý kousek je originálem, který má na zádech jméno daného hráče či člena týmu, dále jeho číslo dresu a nakonec i logo Argentinské fotbalové asociace.


Nebylo specifikováno, kterou paměťovou variantu Lionel Messi zvolil, a tak lze pouze vycházet z ceníku společnosti IDesign Gold, který uvádí, že úprava iPhonu 14 Pro 1 TB, tedy té nejvyšší paměťové verze, vyjde na 4 000 liber, což dohromady znamená bezmála 4 miliony korun.

Apple iPhone 14 Pro 1 TB

Rozměry147,5 × 71,5 × 7,9 mm, 206 g
DisplejOLED, 6,1" (2 556 × 1 179 px)
Fotoaparát48 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorApple A16 Bionic,
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 1 000 GBne
Akumulátor3 200 mAh
Diskuze ke článku
Porydge Covername
Porydge Covername
iPhoňáci, slyšte! Vaše 14 Pro je pro socky. Pokud chcete být i nadále in, lepšolidi, nadřazená rasa a bůhví co ještě, tak tohle je cesta...
Mirec5050
Mirec5050
Naposledy upraveno: 3. 3. 2023 23:24
pochopím ako darček pre spoluhráčov napr.taký zlatý/briliantový prsteň...je rovnako"funkčný"teraz ako aj o 50 rokov...ale zlatý mobil,z ktorého sa nebude dať volať po 10 rokoch je na čo?...nehovoriac o tom že ich vnuci po rokoch ani nebudú vedieť čo to vlastne starý otec má v tej vitríne!...pred rokmi bolo niečo podobné zlaté,platinové a možno aj briliantové mobily Vertu...teraz sú už zbohatlíkovi na prd-nefunkčné.tak ich možno odniesli do zberných surovín👍🏻🤣📱
Radovan Spáčil
Radovan Spáčil
Nejde o telefon za x let se muže vydražit za mnohem více je to takový poklad od Messiho:-)
dobré gesto

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze