Epická fantasy bitva a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Epická fantasy bitva a další skvělé hry zdarma
  • Změříme své síly s dalšími hráči v taktických bitvách
  • Nebude chybět retro závodění, postřehovka a severské mýty
  • FreeBox přináší skvělé hry zdarma

Ne každý díl může být výroční (jako například ten minulý), ale zajímavé hry zdarma vám neodepřu ani tento pátek. Jako vždy máme široký záběr, aby si vybral téměř každý. Začneme tak jednoduchou strategií, kde se střetnou děsivá monstra, ale čeká nás také závodění. A to dokonce v retro kabátku, který jako by z oka vypadl starým automatům. Dnešní chuťovkou bude umělecká adventura a nakonec neopomeneme ani jednoduchou hru pro zahnání chvilkové nudy.

FreeBox #201 – skvělé hry zdarma

Castle Crush

Je zcela zřejmé, že autoři této hry hledali inspiraci u povedené Clash Royale. Tomu odpovídá roztomilá grafika i odemykání truhel. Díky tomu si však můžete zahrát hezkou hru s příjemným free-to-play modelem, ve které se proti sobě postaví dva znepřátelené hrady. Na jednu z bojových linií vyšlete vojáky, kteří se pak snaží probojovat k soupeři. Princip je to snadný, ale umožňuje taktizovat a různé typy jednotek způsobí, že se u hraní budete bavit dlouho.

Castle Crush

Stáhnout Castle Crush

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Retro Highway

Zatímco se moderní závodní hry předhánějí v realistické grafice, naleštěných kapotách a dechberoucím vizuálu, čas od času chcete zavzpomínat, jak se závodilo na starých herních automatech. Nenechte se zmýlit, toto je moderní mobilní hra, která jen starý vzhled simuluje. Proplétáte se v ní hustou dopravou, sbíráte zlaťáky a odemykáte si nové motorky i tratě.

Retro Highway

Stáhnout Retro Highway

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

The Mooseman

Vydejte se do světa ugrofinské mytologie v této atmosferické adventuře. Před dávnými věky bůh Yen stvořil svět a rozdělil ho na několik sfér. Zatímco lidé dlí v té prostřední, duchové a další bytosti mohou mezi světy přecházet. Díky vašemu nadání to však dovedete také. V základu je to plošinovka, ve které přecházíte mezi dvěma světy, ale nabízí také vhled do nám vzdálené mytologie.

The Mooseman

Stáhnout The Mooseman

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Fit

A pokud pro vás všechny dnešní hry byly zbytečně veliké, náročné či dlouhé, chybu neuděláte s Fit. Pro ovládání vám stačí jedním prstem klepat na displej a jedna hra může trvat třeba necelou minutu. Snažíte se totiž do sebe vpasovat plošinky. Na každém patře přiberete člověka a tvoříte jednu velkou párty. Čím více lidí, tím více bodů. Nechybí samozřejmě odemykání dalších vzhledů.

Fit

Stáhnout Fit Ketchapp

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze