Elektřina sbalená na cesty v podání Sony

4

Vysoké energetické nároky současných smartphonů na straně jedné a jejich relativně slabé baterie na straně druhé. Nepříjemné důsledky této rovnice pocítil na své kůži snad každý z nás. Sony představilo své řešení problému: nejedná o žádnou revoluci, ale „jen“ tři náhradní zdroje různých tvarů, velikostí i barev.

Nabídka náhradních zdrojů je dostatečně rozmanitá, takže co může v tomto ohledu nabídnout Sony? Všechny tři nové modely se dodávají přednabité na 80 % kapacity, takže je lze použít ihned po vybalení. Baterie jsou vybaveny 1,5A USB výstupem, takže nabíjení přístrojů je dostatečně rychlé. Na energetické články baterií Sony použilo svou speciální technologii Sony’s Hybrid-Gel, která zaručuje energetickou stálost článků a garantuje, že i po tisíci nabití baterie ztratí max. 10 % své kapacity.

CP-V3: Do každé kapsy

V těle o rozměrech 38,8 × 99 ×19 mm se skrývá 3 000mAh baterie. To vše s hmotností 86 gramů. Můžete tak plně dobít váš chytrý telefon, fotoaparát či chytré hodinky. Model CP-V3A se bude nabízet v bílé, modré a fialové barvě. Cena činí 749 Kč.

CP-V5: Ideální na cesty

USB dobíjecí zdroj CP-V5 s hmotností pouhých 145 gramů se může pochlubit 5000mAh Li-ion baterií, která stačí na dvě plná dobití vašeho chytrého telefonu (v závislosti na kapacitě baterie). LED diody oznamují zbývající kapacitu nabíjecího zdroje a informují o stavu baterie. Model CP-V5 se bude nabízet v černé, bílé, modré a zelené barvě. Má speciální povrchovou úpravu proti poškrábání, aby si i při častém používání udržel vysoký lesk. Cena činí 965 Kč.

Sony CP-V5

CP-V10: Když chcete víc

S rozměry 72 × 127 × 17,5 mm a hmotností jen 245 gramů nabízí kapacitu 10 000 mAh, což je zásoba energie dostačující až na čtyři dobití telefonu nebo jedno a půl nabití tabletu či na několikanásobné dobití jiných přenosných zařízení – např. digitálních fotoaparátů. I tento dobíjecí zdroj má povrchovou úpravu proti poškrábání. Navíc má přepínač, který zabraňuje náhodnému a nechtěnému vybití. Čtyři LED diody hlásí stav nabití. Cena je 1 790 Kč.

Sony CP-V10

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
.....
Kdyz clovek porovna ceny podobnych zarizeni se skoro stejnymi parametry tak se sony asi opet zblaznilo..vyborna cenova politika..
Aleš Alešák
Aleš Alešák
http://powerbanky.heureka.cz/xiaomi-ndy-02-ad-silver/
Stejná kapacita, třetinová cena... Nápis Sony holt stojí dost :)
Bobo
Ta xiaomi power banka je vynikajúca, mobil nabije 3, 5x a stoji 23usd

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze