Podívejte se na historicky první tablet OnePlus Pad. Představí se již za pár dní

aktualizováno
Podívejte se na historicky první tablet OnePlus Pad. Představí se již za pár dní
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Premiéru by sdílel i s novým vlajkovým telefonem
  • Představení proběhne 7. února

Aktualizováno 3. 2. 2023

Do představení historicky prvního tabletu s logem OnePlus nám zbývá posledních pár dní. Čekání nám může ukrátit nový únik od Evana Blasse, který nabízí detailnější pohled na vzhled tabletu z čelní i zadní strany.

OnePlus Pad

Aktualizováno 27. 1. 2023

Historicky první tablet s logem OnePlus dorazí již za několik dní. Samotný výrobce nyní na oficiálních stránkách zveřejnil fotografii, na které lze vidět tablet OnePlus Pad v zeleném odstínu.

OnePlus Pad

Původní informace z 26. 1. 2023

OnePlus má na začátek února naplánovanou tiskovou konferenci, na které hodlá globálně představit vlajkový model OnePlus 11. Kromě něj se dočkáme ještě například sluchátek a možná i mobilu spíše střední třídy. Ani u toho by však OnePlus nemuselo skončit.


Uživatel Abhishek Yadav na Twitteru zveřejnil informaci, že by OnePlus mohlo představit i tablet, o kterém se spekuluje již dlouhé roky, ale doposud jsme se jej nedočkali. O výbavě však není známo vůbec nic a tajemstvím je zahaleno i to, zda půjde o menší, nebo větší zařízení.

Světlo do celé události kolem tabletu vnesl sám výrobce, který zveřejnil pozvánku, na které je kromě telefonu a sluchátek vidět i obrys tabletu.

OnePlus