Dočkáme se Moto Modu s cívkou pro bezdrátové nabíjení?

3

Lenovo Moto Z, Moto Z Play a (u nás nedostupná) Moto Z Force nabízí modulární konstrukci, díky které můžete připojovat rozšiřující moduly. Ty nejsou levné, avšak rozhodně patří mezi zajímavé příslušenství. Nově to vypadá, že se se rodina Moto Mods dočká dalšího přírůstku, který vznikl na základě soutěže.

Když Lenovo představilo Moto Z, objevily se i moduly, které lze volně dokoupit a rozšířit tak funkčnost. Aby se funkčnost modulů mohla rozrůstat, vypsalo Lenovo soutěž, díky které může vývojář nejlepšího modulu získat finanční odměnu až milion dolarů. Nyní se objevil kandidát na výhru, který je aktuálně financován skrze crowdfundingové Indiegogo.

Nepřehlédněte:

Lenovo Moto Z - Moto Mods Hasselblad
K Moto Z si můžete připnout například modul ve spolupráci s fotografickou ikonou, společností Hasselblad

Tento modul má nabídnout vestavěnou cívku pro bezdrátové nabíjení, a to při tloušťce krytu 3 milimetry. Individuálně (a za příplatek) může pouzdro disponovat také infračerveným portem pro ovládání domácí techniky. Základní modul má vyjít v rámci příspěvku vyjít na 35 dolarů (1 050 Kč včetně DPH), varianta s IR portem na 45 dolarů (1 350 Kč včetně DPH). Financovat se musí částka 5 000 dolarů, aktuálně (31. 1. 2017) je vybraná necelá 1/5.

Pokud se vám nápad na nový modul líbí, můžete vývojáře podpořit příspěvkem přímo na stránkách Indiegogo.

Diskuze ke článku
irizzoiz
cinaci koupili ibm, pak motorolu, ted delaji predrazeny paskvily s mizernym servisem. tohle zbozi nechci ani nahodou

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze