Dočkáme se letos Xperie s téměř 6,5palcovým displejem?

16

Rok 2013 bude ve znamení obřích displejů, kdy úhlopříčka pět palců bude platit za směšnou. Takřka žádný výrobce nechce zůstat pozadu a svého giganta možná plánuje i Sony.

Raketový nárůst popularity tabletofonů zapříčnil Samsung se svými modely Galaxy Note. Druhá generace představená loni již nabízela 5,5palcový displej. Na veletrhu CES 2013 jsme však viděli nový Huawei Ascend Mate s 6,1palcovým displejem. Už tehdy bylo zřejmé, že to nebude konečná hrancie a výrobci jednoduše smažou rozdíl mezi telefony a tablety. Nejmenší tablety dnešní doby mají úhlopříčku displeje 7 palců.

Japonské Sony prozatím do závodu o největší displej zasahuje jen okrajově. Však vlajková loď Xperia Z nabízí „jen“ pětipalcový displej. Na internet se však dostala fotografie, která ukazuje přední kryt z neznámého modelu Sony. Úhlopříčka displeje byla odhadnuta na 6,44 palců, což je už opravdu na dostřel tabletů. Na zveřejněném krytu je zároveň vidět, jak Sony pracuje s místem. Kolem displeje nejsou takřka žádné okraje.

Zatím jde však jen o spekulace, které se zakládají na jedné fotografii, ke které nebyl ani přiložen komentář. Až následující týdny a měsíce ukáží, zda i Sony vytáhne svůj obří telefon. Jaký je váš názor na tabletofony a jaká úhlopříčka displeje pro vás představuje strop?

Zdroje: androidauthority.com

Diskuze ke článku
franta
Až bude telefon s minimálním okrajem , bude to super !
kamil
joooo nejlip udelejte 20 jadro a 10palcovej telefon, at to stoji za to
Dominik
Myslím si že tohle je už fakt moc už 5" je až moc těch 4-4,3" je naprosto dostačujících když chce někdo takový displej ať si koupí tablet
Jan
At klidně vyráběj jakou velikost chtěji když to lidi kupují ale mohly by dělat telefony se stejnou výbavou a to s menšími úhlopříčkami.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze