Dobrý start, Samsung poslal na Galaxy S9+ první aktualizaci softwaru

9
Dobrý start, Samsung poslal na Galaxy S9+ první aktualizaci softwaru
  • Samsung připravil první aktualizaci pro Galaxy S9+
  • Přináší například zbrusu nový balíček zabezpečení
  • Vylepšeno má být odemykání obličejem či aplikace fotoaparátu

Velmi dobrý start si ohledně podpory připisuje Samsung u modelů řady Galaxy S9. Na redakční Galaxy S9+ právě dorazila první větší aktualizace. Balíček o velikosti 242,97 MB přináší pro všechny nejen aktuální verzi softwaru, ale také novou formu zabezpečení platnou k 1. březnu 2018. Doposud byl v telefonu lednový balíček záplat. To však není vše.

Samsung v podrobnostech o aktualizaci uvádí, že byla vylepšena stabilita aplikace Odemknutí obličejem. My jsme s ní však ani doposud neměli žádné potíže. Zapracováno bylo též na aplikaci fotoaparátu. Ani v jejím případě se nám však během takřka tří týdnů nestalo, že by nepracovala tak, jak má. Telefon má být celkově stabilnější a výkonnější, to jsou však novinky, které Samsung uvádí téměř u každého updatu.

Samsung Galaxy S9+ 64 GB

Rozměry158,1 × 73,8 × 8,5 mm, 189 g
DisplejSuper AMOLED, 6,2" (2 960 × 1 440 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorExynos 9 Octa (9810), 4×2,7 GHz + 4×1,7 GHz
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 64 GB, microSDXC
Akumulátor3 500 mAh, doba nabíjení: 1:39 hodin
Diskuze ke článku
Mara Studna
Mara Studna
Ano,je to chvályhodné,jenomže to je pro Samsung Typické.Vydá Nový model,vzorně se o Něj stará řekněme půl roku a potom je to stejná písnička,jako u předchozích modelů.Jediné Plus tomto případě je program Treble od Googlu,kde již přístroj s přímo zabudovaným Oreo má zabezpečen přímé bezpečnostní aktualizace od Googlu,ostatní na ně budou čekat delší dobu
Absolut NoFak
Tahle aktualizace opravuje vypálené AMOLEDy? Nebo přidá dalších dvacet lagů do systému? Nebo telefon rovnou vypne, aby něco nezapálil?
David Zápal
David Zápal
Tuto aktualizaci mám už téměř týden. Nějak to dostáváte opožděné :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze