Displej kolem dokola, Prsten moci od Amazonu a další zprávy týdne

mNews
2
Displej kolem dokola, Prsten moci od Amazonu a další zprávy týdne
  • Xiaomi o Mi Mix Alpha tvrdí, že má poměr displeje k přední straně 180 %
  • OnePlus 7T zase nabízí mírná vylepšení kde se dá, a Amazon si přichystal prsten
  • mNews přináší souhrn toho nejzajímavějšího z uplynulého týdne

Dnešní týden bude nabitý zajímavými novinkami. Futuristicky vypadá Xiaomi, ale čeká nás i OnePlus, Amazon nebo pražské metro. Vítejte u mNews.

Displej kolem dokola a Prsten moci od Amazonu – mNews

Xiaomi Mi MIX Alpha má displej kolem dokola

Začněme v říši fantasie. Xiaomi představilo nový model řady Mi Mix s názvem Alpha. Zajímavé na něm je, že displej se vine až na zadní stranu a zastaví se až u pruhu s fotoaparáty. Výrobce tvrdí, že pokrytí čelní plochy je 180 %. To samozřejmě nedává smysl, ale působivé to je. Díky tomu vpředu nenajdete selfie kameru, stačí telefon otočit a obraz se přesune na záda. Jen tak mimochodem, hlavní snímač nabízí 108 Mpx. Telefon však nepůjde do masové produkce, vyrobí se jen omezené množství kusů a jeden vyjde na přibližně 75 tisíc korun.

OnePlus 7T vylepšuje, kde se dá

Vraťme se ale zpět na zem. O něco reálnější novinku si pro nás připravilo OnePlus. Novinka 7T nabízí inovace na všech frontách. Jednak je to Snapdragon 855+ s 8GB RAM, velmi rychlé nabíjení, ale hlavně velký displej s rychlou obnovovací frekvencí 90 Hz. Hlavní snímač fotoaparátu má lepší světelnost, ale teleobjektiv doznal kompromisů. V USA začne prodej v polovině října. Cena se pohybuje okolo 16 tisíc korun.

Amazon má chytrý prsten

Jeden prsten vládne všem. S Echo Loop od Amazonu se sice nestanete Temným pánem, ale budete moci využívat hlasového asistenta kdekoliv a kdykoliv. Stačí pošeptat příkaz prstenu. Má dokonce i vlastní reproduktor a nechybí mu vibrace. Podobně vlastně fungují brýle Echo Frame. Jde o normální obroučky s mikrofonem a reproduktorem.

Další 4 stanice pražského metra mají 4G

Nakonec mám dobrou zprávu pro všechny, kteří občas musí zalézt do metra. Pokrývání metra 4G technologií pokračuje a nyní se do přítomnosti dostaly 4 stanice v úseku Muzeum a Nádraží Holešovice na lince C. Celkem jde již o 16 stanic. V příštím roce plán počítá s 32 pokrytými stanicemi v širším centru a celé metro se má dočkat nejpozději v roce 2022.

Praha v tomto ohledu opravdu zaspala a jsem rád, že to konečně napravuje. Je na tom vlastně podobně jako Apple s novými iPhony, ale o tom zase příště.

Diskuze ke článku
Emma
Emma
Zvu vás do soukromého českého sexuálního klubu - http://lady4.fun
Toto je nejlepší místo k nalezení sexuálního partnera!
Čekám na tebe :)
B3TA
Jen takový dotaz trochu mimo téma. Co myslíte zenfone 6 nebo mate 20 pro, je to velké dilema u asusu se bojím zničení toho foťáku, ale zas mne hrozně zaujmul ten nápad. A u MATEu se bojím jak to bude s aktualizacema na nový android.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze