Deus Ex: The Fall vychází už tento týden

Už dříve představený Deus Ex: The Fall se konečně dočkal data vydání, které je stanoveno na 11. července. Budeme se tak moci vžít do kůže Bena Saxona už tento čtvrtek. Zatím hra vyjde pouze na zařízeních iOS za 5,99 €. O verzi pro Android zatím nic nového nevíme.

O připravované hře Deus Ex: The Fall jsme vás už informovali. Square Enix konečně potvrdil datum vydání, které je stanoveno na 11. července. Ačkoliv se očekává vydání i pro Android, tak zatím hra vyjde pouze pro iPad 2 a vyšší, iPhone 4S a vyšší a iPod Touch 5. generace. Deus Ex: The Fall pořídíte za 5,99 €.

Tip: Square Enix oznamuje hru Deus Ex: The Fall pro iOS a Android

Hra příběhově navazuje na Deus Ex: Human Revolution z roku 2011. Příběh nás vezme do roku 2027, kde se dramaticky prohlubují sociální problémy a svět se propadá do chaosu, který ovládají obří korporace. Stejně jako v Human Revolution, i zde půjde našeho hrdinu, Bena Saxona, vylepšovat implantáty (augumentace). Vše má ale svoji cenu. Příběhová kampaň by měla nabídnout až šest hodin herní doby, což není na mobilní poměry vůbec málo. Podívejte se také na nový trailer se záběry z hraní.

Zdroje: ign.com, toucharcade.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze