Další vánoční dárek od O2. Za 549 Kč můžete mít neomezený tarif s 10 GB dat

8
Další vánoční dárek od O2. Za 549 Kč můžete mít neomezený tarif s 10 GB dat
Fotografie: O2
  • Jedná se o klasický tarif O2 FREE+ Bronzový se slevou 150 Kč
  • Potěší, že není nijak limitována rychlost internetového připojení
  • Nabídka je platná pouze do konce letošního roku

S blížícími se Vánoci se operátoři snaží nalákat pod svá křídla další zákazníky. O2 tak nabízí nejen slevu ve výši 1 000 Kč na příslušenství či telefony, ale nově se rozhodlo poskytnout i slevu na hlasový tarif O2 FREE+ Bronzový. Namísto obvyklých 699 Kč měsíčně vás nově může vyjít na 549 Kč, přičemž nabídka zůstala stejná. Těšit se můžete na neomezené volání a SMS do všech sítí. V případě dat je nabídka je stále stejně slabá, a to jen 10 GB. Malou náplastí je, že rychlost není nijak limitována a může být maximální možná, tedy v síti 5G. Za jisté plus lze považovat i převod nevyčerpaných dat do následujícího měsíce.

O2 FREE+ Bronozvý

Za další služby už případně budete platit. Jedna MMS vyjde na 5,60 Kč, v zahraničí je o 90 haléřů dražší. Pakliže vám dojdou data, obnova je opravdu drahá, pouhé 2 GB vám O2 dá za 249 Kč. Výše zmíněný datový balíček je platný i v zemích Evropské unie. Velký pozor si musíte dát v ostatních zemích, kde 1 MB dat vyjde na 3,90 Kč.

Pořízení tarifu není podmíněno žádnými úpisy či koupí dalších služeb či produktů. Vše jen musíte stihnout do konce letošního roku a objednat skrze oficiální webové stránky. Poté dojde k návratu ceny pro nově pořizující na 699 Kč měsíčně.

Diskuze ke článku
Lukas Klima
Lukas Klima
Další nabídka po tisícé a pořád stejně. Neomezený tarif využije mizivé procento zákazníků, ale cpou to pořád všude a k tomu mrzkou porci dat(tentokrát alespoň použitelných deset). Takže platím za něco, co plně nevyužiju a rýžování na ceně za data pokračuje dál.
Ben Ben
Ben Ben
Tak 10GB dat není slabá nabídka. beztak by to drtivé většině lidí stačilo. Jen teda ta cena měla být o 2 kila nižší a byla by to dobrá veřejná nabídka.
Dus Li
Dus Li
To je hodně předražený tarif. Mimochodem, proč to není označeno jako placená inzerce?
Filip Doležel
Filip Doležel
505,- - neomezený tarif / 20 GB dat
599,- - bez limitu vyčerpaných dat

Standardní moje nabídka 🤷‍♂️

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze