Další trhák mezi náramky? Zítra se představí Xiaomi Mi Smart Band 6

Další trhák mezi náramky? Zítra se představí Xiaomi Mi Smart Band 6
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Nejnovější generace dorazí výrazně dříve, než se očekávalo
  • Zřejmě dojde na nepatrně větší displej
  • Premiéra proběhne 29. března

V pondělí 29. března nadejde opravdu velký den pro Xiaomi. Krátce po poledni totiž začne velká tisková konference, na které se dočkáme hned několika novinek. Půjde o dva modely z řady Mi 11,a to základní Mi 11 Lite a vrcholný Mi 11 Ultra. K těmto dvěma telefonům přibude také nový zástupce prémiové řady Mi MIX. Ani to však nebude všechno.

Xiaomi na svém Twitteru také potvrdilo příchod chytrého náramku Mi Smart Band 6. Pro někoho to může být překvapivé, protože současná generace Mi Smart Band 5 byla představena teprve loni v červenci. Výrobce tak s následovníkem přispěchá zhruba o tři měsíce dříve, než se očekávalo.


Na zveřejněném obrázku můžeme vidět část vzhledu nové generace velmi populárního náramku a lze říci, že design se zřejmě výrazně měnit nebude. Ve hře je však jednoznačně zvětšení displeje, přičemž celkové fyzické rozměry by se měnit neměly. Překvapení by mohlo spočívat v podpoře GPS. Náhled na náramek umožnila vedoucí marketingu Xiaomi Abi Go, a to skrze krátké video. Více se o náramku dozvíme již zítra.


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze