Další ročník veletrhu Fotoexpo proběhne 22. října 2016

Čtvrtý ročník veletrhu a festivalu současné fotografie FOTOEXPO bude zahájen v sobotu 2. října 2016 v Národním domě na Vinohradech v Praze.

Fotoexpo 2016

Návštěvníci dalšího ročníku veletrhu Fotoexpo se mohou již nyní těšit na novinky z oblasti fotografie, tisku, příslušenství a ukládání dat, na workshopy, besedy a semináře. Vystavovatelé předvedou to nejžhavější ze svého portfolia a odborníci návštěvníky seznámí se speciálními fotografickými technikami. Spouště vašich fotoaparátů nenecháte odpočinout při pohledu na několik tematických lokací a stejně tak při pohledu na vítězku soutěže o nejkrásnější fotomodelku.

I tento rok je nedílnou součástí doprovodného programu velká fotografická soutěž FOTOTALENT 2016. Nejpozději do 31. 8. 2016 můžete fotit a posílat své jedinečné fotografie na tři originální témata. Ceny do soutěže věnují: Canon, Phototools, ZONER software a Zoner Press, Foto Riegl. Navíc hlavní partner soutěže, veletrh AMPER, poskytne finanční odměnu ve výši 15 000 Kč, 10 000 Kč a 5 000 Kč třem vybraným snímkům napříč všemi kategoriemi.

Mediálním partnerem veletrhu je server mobilenet.cz.

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze