Herní ASUS ROG Phone 7 Pro uniká na prvních fotografiích

2× aktualizováno
Herní ASUS ROG Phone 7 Pro uniká na prvních fotografiích
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Termín představení je stanoven na 13. dubna
  • Nasazen bude Snapdragon 8 Gen2
  • Displej by měl mít 165Hz obnovovací frekvenci

Aktualizováno 5. 4. 2023

Chystaný ASUS ROG Phone 7 se představí již příští týden, připomeňme, že konkrétně 13. dubna, což potvrdil samotný výrobce. Nyní dochází díky Evanu Blassovi k úniku podoby telefonu. Na fotografiích můžete vidět, že vzhled varianty ROG Phone 7 Pro se nijak výrazně nebude lišit od stávající generace ROG Phone 6. Telefon tak bude mít nadále na dnešní poměry větší rámeček nad a pod displejem. Důvodem jsou poměrně výkonné stereo reproduktory a současně i snaha ASUSu ponechat samotný panel bez výřezu či průstřelu. Do rámečku se tak vměstnala i čelní kamerka.

ASUS ROG Phone 7 Pro

Na jedné z fotografií je možné vidět i sekundární zadní displej, který by měl opět zobrazovat klíčové informace. Nadcházející generace nebude ochuzena ani o Aero Active Cooler, což je doplňkové příslušenství v podobě externího větráčku, jenž slouží k vylepšení chlazení telefonu při hraní náročných. I ten je již možné vidět na přiložených fotografiích. Výkonu bude mít telefon na rozdávání, neboť bude nasazen procesor Snapdragon 8 Gen2 a minimálně 16GB operační paměť.

Aktualizováno 29. 3. 2023

Na sociální síti weibo.com se objevil výsledek benchmarku AnTuTu, kde ASUS ROG Phone 7 ve variantě 512+16 GB dosáhl 1 346 106 bodů, patří tak k jednoznačně nejvýkonnějším telefonům současnosti. Zopakujme, že nový herní telefon od ASUSu se představí již 13. dubna.

ASUS ROG Phone 7

Původní informace z 24. 3. 2023

V loňském roce ASUS představil ROG Phony 6 až v létě, ale letos tchajwanský výrobce nehodlá otálet a pospíší si. Proto již nyní oficiálně oznámil, že ROG Phone 7, případně celá řada, neboť tradičně čítá alespoň dva modely, se představí již 13. dubna.


Chystaný ASUS ROG Phone 7 s největší pravděpodobností nabídne Snapdragon 8 Gen2 a spekuluje se i o kvalitním displeji se 165Hz obnovovací frekvencí. Zaměření na mobilní hraní tak novinka jistě nezapře. Tisková konference je naplánována na zmíněný 13. duben od 14:00 hodin.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze