Další chytré hodinky se dostávají na trh, tentokrát i s 3G modulem

10

Jakoby se s chytrými hodinkami roztrhl pytel, na světě jsou další. Asi nejkomplexnější počin, který zvládne vše, co obyčejný smartphone je teď k dostání pod názvem Goophone Smart Watch. Pokud vám Goophone zní povědomě, vězte, že vaše tušení je správné. Pod stejnou značkou se prodávají velice zdařilé napodobeniny produktů značky Apple.

Chytré hodinky se stávají víc a víc populární, což zaznamenal již nejeden výrobce mobilní techniky a v poslední době se představují o sto šest. Dnes se podíváme na kousek společnosti známé hlavně díky jejich zřejmě nejpovedenějším plagiátům několika nejnovějších verzí iPhonů či iPadů.

Jak si můžete všimnout na přiloženém videu, hodinky nepatří mezi nijak kompaktní zařízení, vyvažují to však svými funkcemi. Mají v sobě zabudovaný 3G modem a vy si z nich tak například zavoláte, nebo odpovíte na mail. To sice nabízí i hodinky ostatních výrobců, jenže k tomu vyžadují kompatibilní smartphone. Tato potřeba u těchto hodinek padá. Na 1,54" displeji se slušným rozlišením 240×240 pixelů se prohání operační systém Android ve verzi 4.0, nese však vcelku silné známky úprav. Na první pohled byste mohli říci, že v telefonu běží zmenšený systém Windows Phone. O chod se stará dvoujádrový procesor a asistuje mu 512 MB paměť RAM.

Goophone Smartwatch - oficiální fotografie

Za 300 dolarů ještě dostanete například 2Mpx fotoaparát a dá se tak mluvit o soběstačné mašince, která vám z pohodlí vašeho zápěstí obstará vše potřebné. Goophone Smart Watch jsou k dostání v černé a bílé variantě, líbí se vám? Budeme rádi, když se o vaše názory na situaci ohledně nositelného příslušenství podělíte s námi v diskuzi pod článkem.

Zdroje: phonearena.com, gizchina.com, goophone.cc

Diskuze ke článku
Martin
Je sice super že se s chytrými hodinkami roztrhl pytel ,ale všechny stojí za h.vno. Nabíjet hodinky každý den je nesmysl.Nejvíce se mi líbí koncept "chytrých" hodinek ve stylu Cookoo nebo Casio G-shock bluetooth.Zde baterie vydrží řádově rok a nic víc než notifikace nepotřebuji.Problém je že jsou pouze pro apple. Proč sakra někdo nevyrobí něco podobného s podporou androidu?
petrb
Když jsem, zahlídl obrazovku wp, říkal jsem si jééé, to je pěkné, malinké Windows. Když pak vyroloval bokem a poznal jsem v tom android, nadšení opadlo :)) Tak nic...
megadeth
Jak nejsem zastánce "chytrých" hodinek (mimochodem, 8623nestačím se divit, co vše je kolem nás chytré.... :-)), ale musím říci, že tyto hodinky vypadají už konečně docela dobře. Pokud se musejí nabíjet každý den nebo přinejmenším každý druhý den, tak je to samozřejmě na pytel, ale jinak vypadají fakt dobře. Dle mého názoru mnohem lépe než slavné předražené Gear... A styl wp je naopak velmi sympatický, obzvláště na tak malém displayi (a to předesílám, že jsem docela spokojeným majitelem Notu 2). Mimochodem, wp velmi fandím. Tak a teď se na mě můžete sesypat...:-).
megadeth
Pardon, to číslo v textu je šotek....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze